UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скорее всего нет
-
з нуля краще в ІТ йти
-
Привіт. Чи можна зробити Study Permit, якщо вже маю Work Permit?
-
Взагалі, нафтогазова індустрія тут вже себе виживає. Я навіть не знаю, чи гарна то ідея починати в ній кар‘єру з нуля. Хіба пацанам молодим рік на бурових попахати, грошей заробити та вивчитися на якогось бакалавра))
-
скіко в офісі у інженера нафтосервісу в середньому?
-
Дивлячись який планктон) звісно, якісь клекри залишилися. Але і зп у них відповідна
-
офісних теж порозганяли, чи планктон пересидів благополучно?
-
Навіть нафтосервісні компанії скорочували робочий персонал на 70%..а про офіс там взагалі казати нічого
-
та хз моделі впаде може і не, 50/50, зміст гадати
-
Розповізте це, коли вона знову до 20 баксів впаде)) і це я кажу не за часи ковіду, а раніше. А в часи ковіду взагалі була с*ака
-
не поспориш з цим
-
Але всі давним давно звикли, що це циклічно - років 7 і знову всі сидять без роботи. Тому якщо людина хоче працювати в місцевому нафтовидобутку, то хай живе сьогодняшнім днем.
-
нафта не може впасти надовго а принципі, бо це хімпром Навіть якщо всі почнуть їздити на електриці
-
Зараз в Альберті такий підйом саме через високу ціну на нафту. Такого не були з 2013-2014го. Там трошки були періоди покращень, але потім знову ковід все збив
-
Це звісно жарт, але є реалії))
-
тіпун на язик
-
Через 5 років нафта знову впаде саме і буде не кабінет, а коробочка на рецепшині з особистими речами))))
-
ці геофізики такі голодрабці що ніде не пропадуть - махновскоє двіженіє в нафтосервісі
-
через 5 років кабінет на 25 поверсі Санкора з видом на гори )))
-
мови особливо не треба середнього рівня вистачить
20 Jan 2023, 19:11
1538/375481
15 minutes ago