UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
done
-
Done
-
Rogers купив Shaw, тому це не зовсім дочірня компанія 😅
-
Вы про мобильный интернет или домашний? Мобильный бывают хорошие предложения. Вот год назад я брал стартовый пакет по моему 20 гигов за 55 долларов месячно. Как-то зимой зашёл в приложение оплатить счёт и там для меня было новое выгодное предложение, 25 за 40 баксов кажется. Но оказалось, что мне почему-то не хватает на месяц, точнее, на 23 дня (такой цикл обновления) И вот на прошлой неделе всплыло новое предложение - 60 гигов за 50 баксов. По моему, отличный вариант
-
Очень нудный 3 сезон, первые два были ещё как то смотрибельны если не придираться
-
Доброго дня! Шукаю Full-time роботу та буду надзвичайно вдячний за будь-яку корисну інформацію або допомогу. Вільно володію англійською мовою та маю значний досвід роботи в бюро перекладів як письмовим перекладачем, так і координатором проектів з адміністративними обов'язками. Розумію, що ця сфера не є актуальною для Канади, тому просто шукаю варіанти праці. Віддаю перевагу роботі, яку зможу знайти швидше (наприклад Server, Bar Helper, Line Cook etc) але в цілому розглядаю будь-які інші позиції. Напишіть мені будь-ласка в особисті повідомлення якщо у вас є інформація про відкриті вакансії на тому місці, де ви працюєте, або якщо ви просто знаєте, що десь зараз наймають співробітників.
-
Зачем-то пересилил себя и посмотрел пару серий ведьмака. Раньше грешил на сценарий и подбор актеров+несоответствие книжным образам, а теперь вижу, что и между Гервантом и Цири ноль химии:-(
-
Та і не дуже дешева (якщо говорити про тарифи)
-
Дивно, бо з автоплатежами зазвичай 39 за 20 гіг дають
-
Не Альберти
-
А у вас не місцева сімка?