UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
у вас є автоплатежі?
-
Ну я, как фоннннат книжной серии ещё с 2000-х, очень придирался)) Второй сезон не смог посмотреть дальше первой серии
-
є свої лазійки😅 Але так, звʼязок в Канаді (ціна не відповідає якості)
-
Або можете мені в лс написати номер і поштовий індекс я гляну, я працюю з файдо
-
В салонах фирменных, наверное. Может, человек у индуса какого-нибудь брал в киоске в молле или ещё где, а те накрутили ещё немного:-)
-
За них
-
Тоді перепідключіть автоплатежі, бо вам мають дати знижку 5$
-
Всім вітання! Плануємо переїзд до Калгарі восени. Хочемо запитати в тих, кому вже доводилося стикатися з медициною там. Скажіть, будь ласка, наскільки важко там потрапити до General Practitioner тим, в кого немає сімейного лікаря? Як я розумію, знайти свого сімейного лікаря в Калгарі - така ж проблема, як і в інших містах/провінціях? Наскільки важко отримати направлення на аналізи/узі/інші процедури лікарів спец. профілю? Також хотілось би почути думки про досвід тих, хто переїздив до Калгарі з інших провінцій/міст. Чи є якісь відмінності в обслуговуванні? Після переїзду стало краще/гірше? Особливо хочеться почути думки тих, хто переїхав з провінції Квебек. Заздалегідь дякую за відповіді і бажаю всім гарного дня :)
-
Хм, а який у вас оператор?
-
Меня в Амстердаме спрашивали про законность пребывания в Европе после 90 дней, так что как повезёт. У меня был тимчасовий прихісток в Угорщині
-
Ну 41 було би😅
-
Ну якщо у вас місцева сімка то такса 5% з 39$ це 2$
-
Бо у мене було 28$, а не 22$