UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не обов’язково, якшо є автоплатежі то автоматом дають 5$ знижки
-
Доброго дня, Компанія «House Of Cars» терміново шукає людину на full-time позицію Lot Attendant на локації 3909 Macleod Trail, Calgary, AB T2G 2R4. Робота складається з двох частин: - детейлінг та їзда на різних машинах. Обовʼязково потрібно мати права та вміти добре водити (80% поїздок це доставка машин між локаціями компанії, але також бувають довгі поїздки, наприклад: до Едмонтона та інших міст Альберти) На початок пропонують 16$, але після 2-3 місяців можуть підняти зарплату. Графік понеділок - пʼятниця 9:00-17:00. Раз на 2-3 тижні потрібно працювати в суботу (тоді дають вихідний протягом тижня) Бажано досвід в детейлінгу, але не обовʼязково. Найголовніше це бажання працювати, а всього іншого навчать. Потрібна англійська (може бути не ідеальна, але потрібно розуміти що кажуть і вміти відповісти). Резюме потрібно принести особисто і відразу пройдете співбесіду. Запитайте Карвана - займається підбором кандидатів на цю позицію.
-
Всім привіт. Шукаю квартиру, бейсмент, також можливий варіант з кімнатою (кімнати за 1000$+ не цікавлять) на вже. 28 років, працюю, без шкідливих звичок, чистоплотний та охайний. Буду вдячний за будь-яку інформацію. Гарного дня.
-
Доброго дня.Хто робив тут довіреність на дитину?Потрібен контак і скільки коштує?
-
З 20 серпня 2 кімнатна квартира Район SW Поблизу 17 AVE 1600 все включено ( комунальні та інтернет )
-
Доброго ранку) А підкажіть на яких сервісах у Калгарі ві тут дивитесть спорт? футбол, бокс
-
Доброе утро всем Вопрос по кружкам. Очень интересует футбол( сыну 12, с 4- х лет занимается). Может кто-то уже нашел для себя хорошие клубы,поделитесь😊 И хочу отдать дочь в гимнастику, или что-то подобное, есть тяга)). Буду очень благодарна за любую информацию
-
Я смотрел, выглядит интересно. Понятно, что спецэффекты заклинаний например выглядят сами понимаете как, но в целом смотрибельно, как для фанатского.
-
Кстати, лучше посмотрите польский вроде фанатский фильм на Ютубе про Ламберта, называется "На полвека поэзии больше", по аналогии с книгой Лютика.
-
Ну, вот если бы ты сделал себе меч, отрастил волосы, покрасил бы их в пепельный цвет и бегал бы по округе, пугая людей и срубая деревья, крича "Леший, kurwa!" - вот тогда точно бы упоролся:-))
-
Около часа