UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А зо в чоловіка українські права також забрали?
-
Ми писали на мейл. А потім заповнювали анкети і вони дзвонили та зазначали дату тесту.
-
Попросите на украинском языке сдать тест, по идее будет легче
-
Там нечего учить, никто ж не против подучить, тем более он же ездит на авто. Просто от незнания языка и непонимания попали в халепу очень не приятную((( там то тех правил на день читать. Если бы знали, что есть условие блока на 30 дней, то никто бы и не брал с собой телефон. В правилах дорожного движения об этом ничего не написано, там написано что сдавать можно раз в день, поэтому и возмущения так как я не могла об этом гдето прочитать !
-
Краще вивчити правила, вони зовсім не важкі. Ми стали с другого разу на другий день. Побачили що і як почитали правила та нюанси і все гаразд. А у того вашого знайомого жінка права в подарунок отримала- то ж і правил не знає. То я би все одно би вивчила щоб бути на дорозі обережною.
-
Якщо в чоловіка на праці є бенефіти, то спершу вони покривають оплати наприклад дентіста, а загальні бенефіти вже ні?
-
Может мужу правила дорожного движения стоило подучить? Без обид, но я не понимаю вашего смущения, вполне себе справедливое наказание
-
Повезло значить на нормальнтх приймаючих, нам знайомий теж сказал, що жінка його фотографувала запитання, а він їй відповіді надсилав і ніхто ніслова. Ми даже і подумати не могли, що таке може бути, одне діло вигнали би, а інше блок на 30 днів це шок(((
-
Ми коли сдавала тести на водіння авто то навіть телефон лежав поруч, я ще сфотографувала ті питання для друзів. Нікто нічого не говорив
-
Може є і такі і такі
-
Я сдавала тести онлайн
-
Може можно поїхати здати і іншому місці. В Калгарі чи то запрет онлайн світиться?
-
Не онлайн,а офлайн
-
Тести ті онлайн
-
На тест записують як раз та організація що проводить курси. Вони спочатку вас тестують а потім вже підбирають групу для навчання