UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам steel toe shoes фірми Dakota, csa approved(зелений трикутник), розмір 9.5, носив 1 тиждень,придбав в Mark’s за 140$, дуже зручні, мʼякі і з хорошою вентиляцією, перед виставленням оголошення вимив і продезинфікував всередині і ззовні (будь ласка,не пишіть мені,що я можу їх повернути в магазин,я викинув чек і якби міг повернути-я б це зробив, причина продажу- зміна місця роботи🤝) Ціна - 70$
-
підкажіть будь ласка як правильно заповнити на субсидію?🙏мучусь не один день і ніяк(((
-
✨ПРОДAМ СОФТИ для розсиLки повідомлень (ТЕГЕР, ІНВАЙТ, Автопідписник, Парсер і ТД). Завдяки даним функціям, ви можете зробити нереальне охоплення аудиторії та залучити свою ЦІЛЬОВУ АУДИТОРІЮ. Є база чаtів + Європа, США, Австралія, Канада та інші країни. Також можете замовити у нас РозсиLку повідомлень по будь-яким групам...
-
👧🧒👦🤱🧑🍼👨🍼👨👩👧👦 ДИТЯЧИЙ САДОЧОК. Батьки можуть отримати субсидію. Заповніть заяву www.alberta.ca/child-care-subsidy.aspx
-
Друзі доброго ранку) Щоб PR отримати важливо дотримуватися одного NOC- щоб сумарно 1 робочий рік вийшов за 18 місяців, а компаній за цей період може бути скільки завгодно? Тобто фірми можно змінювати,але треба робити по лише одному NOC ,і тоді все буде ок?
-
Через Дію можно сделать