UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, обычно приходим в Sentry Box и играем по субботам. Как правило, в четверг тут создаём опрос, кто во что хочет и будет ли вообще.
-
Я ещё дома:-)
-
А какие игры интересуют вообще? Может, свои какие есть?
-
Добрий день! Тим хто шукає 1-2 bed апартаменти в downtown без референсів і job offer, можу порекомендувати будинок де ми живемо, Prince's Island Place біля парку. Чула від менеджера що є десяток вільних апартаментів. Це не реклама, хочу допомогти тим хто не має варіантів. Якщо цікавить - пишіть в ЛС, я розкажу всі плюси мінуси, і дам рекомендації щодо підключення інтернета/електрики.
-
Привіт)Підкажіть, хто мав таку ж ситуацію)Додала інформацію про свій дохід за 2021,2022, нарахували gst і клімат, але дата наступної виплати жовтень місяць. Як отримати виплату за минулий квартал?Потрібно подавати ще якусь спеціальну форму чи це відбудеться автоматично ?
-
Ищу жилье или комнату SW
-
Всем доброго времени суток. Только что пришло письмо от MyAlberta о том что мои application fees были refunded. Подавался на Alberta Express Entry Stream. При этом статус апликейшена всё еще "Submitted" и есть возможность заново оплатить. Кто нибудь сталкивался с таким? Что это может значить?
-
Вам мають нарахувати за минулі квартали на основі ваших документів, що ви подали. Час обробки ваших документів складає 11-13 тижнів. Якщо ще не пройшов цей період, вам треба почекати, коли нарахують за попередній період усі виплати. Якщо вже пройшло більше 13 тижнів, треба дзвонити у податкову.
-
В 15 числах собираюсь приехать в Калгари, в поисках работы, желательно стройка, опытв Украине и Европе от Польше до Германии работал много, шпаклёвка покраска, полы, каменщик, укладка тратуарки итд, английский на уровни школы, но этот момент будем подтягивать, ну или другие варианты. Буду рад если у кого-то есть вакансии
-
а які ціни у них?
-
в Баші взяла крупнолистовий упаковку. Смачний