Як запатентвати винахід в Канаді? Хочу копірайт на спосіб вивчення англійської "Оверстресс". Тут до нас високе начальство приїхало зі штатів на пару днів з дуже сурьйозною перевіркою. Ну приїхало і приїхало, начальство до начальства їде. Нам то що. Але ось наприкінці візиту захотіли поговорити з рядовими. То я чуть не обісрався з переляку згадав все що з 5 класу вчив, починаючи з "Ланден із е кепітал оф Грет Брітен", і закінчуючи тим, що пробував процитувати Антона Чехова "Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти людина", що мені, звісно не вдалося і я ще й оконфузив співбесідницю з високих кабінетів, бо перед тим сказав, що можу вільно говорити на трьох мовах (українська, російська, матєрна, але я не уточняв), і дуже горбато по-чеськи і на що вона потім відповіла, що говорить лише англійською і іспанською. Таким чином щот кагбэ чисто формально означився не в її бік, що зле. бо возвишатися над керівництсвом навіть дуже ефемерно не треба. Коли я це зрозумів, я напудився ще більше і поніс уже зовсім дічь, аби лише не зупинятися. Мій писок працював в проактивному режимі і мозок не встигав, як ото звук не встигає за реактивним літаком: зачепив якогось фіга китайців, але буквально через три секунди згадав, що працюю в китайській фірмі; пообіцяв нафоткати золотої банфовської осені, але через 3 секунди згадав, що мій системник початкового рівня Nikon1J1, який я купив у Нью-Йорку 10 років тому, вже тоді не був новинкою, а зеркалки у мене нема (а прийдеться купувати тепер!). Потім вже не памятаю що городив, але жіночка почала задкувати і явно була не рада що ввязалася. Не був радий і я, і хотів зупинитися, але щось десь заглючило в голові команда на язик не поступала. Мабуть тому, що нажерся в обід і вся кров попливла до жолудка. Правда, в цьому проявився і плюс, бо коли співбесідниця, нажахана такою атакою вже явно почала відпригувати і прискорюватися, мої архетипи внушили мені команду на переслідування, але, отягощонний обідом, не зміг набрати швидкість, в результаті начальниця начальника мого начальника скористалася цим казусом і жваво ретирувалася, а я залишився. Тепер сиджу і думаю, що пашталакати англійською в нормальних умовах у мене ніяк не получається, а під дією адреналіну прямо щось розблокувалося. То де патенти роблять?