UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ТЕРМІНОВО!!! Звільняється кімната з серпня у 2-bedroom apartment ,для заселення шукаємо дівчину до 30 років. Потрібно продовжити контракт до 1 березня 2024 року В квартирі проживає дівчина 23 років Квартира широка і простора, знаходиться у районі SW, неподалік від метро станції Sunalta, Downtown Kerby та 8th street Мебльована квартира, з вікнами на даунтаун Тварин і дітей не можна Ціна за місяць 925 CAD+ депозит 925 CAD За інтернет 80 CAD (з кожного по 40) За фото та детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення
-
Походу руммейт ищет себе не соседку, а герлфренд 😆
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка якщо ми з хлопцем не розписані, він працює, а я ні, коли будемо подаватися на PR, ми будемо йти як пара і обоє зможемо отримати його, чи все одно мені потрібно теж пропрацювати в Канаді рік?
-
Я зрозуміла, дякую за інформацію!
-
Можете, але це потрібно буде доводити. Наприклад власні рахунки, оплата рахунків, адреса. Але все ж легше якщо офіційно одружені))
-
Если кто-то планирует арендовать жилье от Boardwalk (заехал с 1 или заезжаете с 15 августа) — могу дать рефералку и оба получим по 150$ 🤟 Пишите в личку, если кому актуально