UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дней без докопасов Юлечки к кому-то в чате: 0
-
Можливо хтось має контакти, хто розуміється в нюансах продажу і купівлі машини?
-
Можливо хтось має контакти, хто розуміється в нюансах продажу і купівлі машини?
-
Всім привіт, мене звуть Євген, я сертифікований продавець автосалону "Automaxx". Наш дилерський центр ліцензований за програмою AMVIC (Alberta Motor Vehicle Industry Council), що гарантує прозорість та чистоту Вашої угоди. Ми працюємо з будь-якою кредитною історією, допомагаємо придбати автомобіль будь-кому. Цей салон надає: ✅ Широкий асортимент будь-яких автомобілів. ✅ Carfax - вся історія автомобіля ВІД та ДО. Ми не продаємо биті, відновлені після ДТП авто тільки цілі авто з невеликим пробігом. ✅ Надаємо послугу довічної гарантії двигуна, якщо пробіг Вашого автомобіля менше 120 000 км. ✅ Сервісне обслуговування. ✅ Зберігання зимової гуми, купленої в автоцентрі безкоштовно. ✅ Ексклюзивна реферальна програма, що дозволяє отримати 500 доларів готівкою тим, хто приведе покупця до нашого автосалону. ✅ Оренда автомобіля, що сподобався, більш ніж на 24 години. Адреса - 424 16 Ave NW Контактний телефон – 1 587 999 7916 Євген.
-
Давно сюда уже не заходил.😅 Ребят, а есть ли возможность выбрать один день в будние, чтобы собраться и поиграть, лучше всего четверг? Так как на выходных я работаю.
-
Я з друзями молодим подружжям хочемо попасти на хайк в неділю. Якщо потрібна компанія за шаринг бензину:)
-
+ done
-
А де ви страхували? Якраз шукаю де би то своє авто застрахувати.
-
«Усе моє життя це просто довга історія як усіляка херня мені заважає грати у ігри»
-
Роман , треба?
-
А мені можете зробити?
-
я зрозуміла😁. Запитала товариша Романа чи йому потрібні,бо знаю,що шукав
-
Это я продаю
-
Добрий вечір. Здаю однокімнатний бейсмент в районі Tuscany, NW. Окремий вхід в бейсменті, є ліжко, сушилка, пральна машина, посудомийна машина, мікрохвильова піч. Ціна: 1150$ Бейсмент сдається з 1 вересня. За детальною інформацією звертайтесь в приватні повідомлення.