UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хорошо, спасибо
-
По идее если уже есть прививки, есть и все остальное. Лучше подъехать у них спросить
-
3-місний диван. Завеликий для нового будинку.
-
Полички
-
Дитяче ліжко без матрацу.
-
Добрый день Прилетаем в Калгари через пару дней. Можно ли вызвать такси с аэропорта если нет ни номера ни интернета. Или есть в аэропорту бесплатный вайфай? И оплату можно делать в $ us? Или нужно менять где то на канадские. Спасибо
-
Кризис форма открыта и она не только для Украины. Для изменения данных процедура не поменялась. Выбираете make changes to my application, В начале пишете Ukraine2022 и описываете что менять
-
Правила
-
Подаруємо хто приїхав з дітками і потребує.
-
В аэропорту должен быть интернет (по крайней мере, когда я прилетела, то банально написать смс получилось). Там должны быть уже такси и в долларах сша можно расплатиться, но не давайте большую купюру.
-
Да, вам нужно физически находится в Альберте
-
❤️дуже дякую🙏тому що деякі хочуть 30 дол .за одну тільки консультацію.
-
Всім привіт! Мене цікавить відповідь на таке питання: я влаштувався на роботу. На два місяці.Тобто це сезона робота.Роботодавець ніяких документів про мою особу не просить.Просто через дві неділі мені видає зарплату через е- транс.Як зрозуміти мені як я працелаштований? В такому випадку , я рахуюсь як замозайнятий працівник чи як? Я так розумію що офіційно я на цього роботодавця не працюю тому що з мене він не просив ні ворк перміта , ні сім number, нічого зовсім.Щиро буду усім вдячний за відповідь! 😊
-
Так ви працюєте не офіційно і вам треба самому заплатити податки наступного року з цих грошей
-
Ще цікаво стосовно demerits...що це і як нараховується?
-
Якщо у вас ж лінки стосовно цієї інфо, дайте будь ласка, хочеться детально почитати
-
В залежності від класу прав у вас є ліміт на порушення за 2 роки. 5гдл стається 1е демеріт, 5 фулл 16. Якщо ви "вибираєте" всі бали - ходите пішки. Важливо їх не отримувати, тому що іншуранс росте, і деякі професії будут закриті
-
Дякую Вам велике! 😊
-
Типу того
-
Я в такому випадку рахуюсь замозайнятим працівником? Просто мені потрібно подати звіт до Alberta Support в якому статуці я на цій роботі перебуваю.Щиро Вам вдячний за відповідь! 😊
20 Jan 2023, 19:11
155768/372020
20 minutes ago