UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну разве если мокать женскую грудь в пиво 🤷
-
Потому что пиво не ревнует, когда ты берешь ещё одно пиво. Как минимум)
-
Всім привіт! Я професійний перукар з багаторічним досвідом роботи. Шукаю роботу, можна і не по спеціальності, рівень англійської мови початковий, але активно вивчаю. Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся в особисті повідомлення.
-
50$ чистенька
-
Kiwi це не рашистська контора і ніколи не була. Ви це вже не вперше говорите, якщо говорите, давайте якісь пруфи. Ато це просто щоб щось поговорити. Те що ними краще не користуватись, це одне, але записувати їх у рашисти, це інше 🤷♂
-
Я пока томат:-0
-
дякую дуже)
-
Найкращий букет української господині в Канаді. Хто шукав ,можна купити в Європейському за 4 дол
-
А кто соперник?
-
Я буду к 3, но я не с вами, у меня Малифо
-
Всем 18+
-
Усім.
-
а ще сало завезли без шкірки
-
Нагадайте будь ласка, що там має бути по мові?
-
Скажите пожалуйста, если подается муж, то справку о несудимости только ему делать? Или мне тоже надо?
-
Всем привет, ищу меблированную комнату с 20 августа, долгосрочно, не бэйсмент, желательно недалеко от C-train. Бюджет до 800$. О себе: тихий, опрятный, чистоплотный, платежеспособный, имею part-time job
-
Доброго часу! Підкажіть будь ласка де в даунтауні або район SW знайти family doctor? Якщо у когось є гарний доктор на приміті пишіть будь ласка в особисті
-
А хз. Вообще я нашёл группу с местными, думал язык заодно подтянуть, а там тоже новичок оказался... Наш... Подтянул, блин 🤣🤣🤣
-
Сало мʼяке?
-
Ахах, не из чата?)
20 Jan 2023, 19:11
155989/375198
3 minutes ago