UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мешкаю у квартирі. Сьогодні з п'ятої ранку кожні 29 секунд пищщит пожежна сигналізація. Натискання на кнопку "press to silence" ніякрго результату не має. Підкажіть як виключити цю сигнализацию?
-
Ну якщо нюкамер то все може бути. Просто ринок дикий, ніхто не хоче ризикувати коли черга стоїть на вулиці )
-
Не наші, а канадці. Бо вся ВС і Онтаріо в Калгарі їде зараз
-
Привіт. Моїй подрузі прийшла відмова по CUAET через те, що вона не здала біометрію вчасно. Підкажіть, будь ласка, чи ще можна оскаржити це рішення і здати біометрію? Дякую😊
-
Наші не так сильно й додали тут. Внутрішня міграція в Калгарі з ON and BC кожен місяць на рівні всіх куаєтівців разом узятих. Вони, звичайно, часто просто купують, але багато і рентують спочатку - придивитись типу
-
Батарейки поменять?
-
Спасибо
-
тут людина була, яка писала шо їде в ванкувер з калгарі і назад, спитайте в неї може візьмуть вам колеса
-
Я так полагаю сегодня на час?
-
Мешкаю у квартирі. Сьогодні з п'ятої ранку кожні 29 секунд пищщит пожежна сигналізація. Натискання на кнопку "press to silence" ніякрго результату не має. Підкажіть як виключити цю сигнализацию?
-
ось
-
Всім привіт. Лишилось одне місце з Калгарі до Ванкувера і назад. Виїжджаємо в п’ятницю о 5 ранку, повертаємось у понеділок/вівторок за деталями в приватні) Всім успіхів 🌼
-
Не могу найти
-
А где писали , тут в general ?
-
Таке питання. При в'їзді в Канаду ,другий раз, якщо провозиш гроші, з них потрібно буде потім платити податок? Зарплата саме. Якщо податок оплачений в іншій країні, як бути тоді? 🧐 чи без різниці, все рівно треба платити?
-
Спасибо
-
Продам Новий матрас , коробка закрита , односпальний , в комплекті з матрасом іде електрична помпа і чохол. Ціна 🔥25$🧨, у волмарті купували за 47 $
-
А пора року є фактором? Якщо я буду їхати в грудні - січні будн легше знайти чи важче?
-
Продам детское автокресло трансформер. 90$
-
Куплю одноместный матрас.
20 Jan 2023, 19:11
156094/376062
25 minutes ago