UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зайдите и вам дадут 😂 Там действительно хорошо По отзывам в Гугле именно на локации шинука 5.0 оценка и всем дают что то фри
-
Когда туда ходил постоянно... Всем рекомендации давал . А скидку дали другим 😅😅
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка хтось приймав участь в аукціоні на купівлю автомобіля, можете відповісти на питання?
-
-
Мука очень хорошая
-
на сайті Альберти є список які не підходять
-
заплатите консультанту за час, пусть он вам все по полочкам разложит
-
Скажіть ,будь ласка, а хтось самостійно подавав на Альбертівську програму і отримав номінацію? І взагалі чи це можливо самому? Чим більше читаю тим більше запутуюсь. Прочитала,що коли відправляєш заявку і прикріпляєш документи, через деякий час дають номінацію і тоді з цією номінацією подаєшся на ПМЖ протягом 6 міс і все. А потім читаю,що ще в експрес ентрі реєструватися потрібно і тут я розумію,що нічого не розумію
-
у кого-то был кейс, когда жена меняла фамилию несколько раз за свою жизнь? и попросили Legal Name Change Doc. что туда надо - все сертификаты о браках?
-
вам тоже надо, если вы собираетесь получить ПР через заявку мужа
-
список документів www.alberta.ca/assets/documents/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
так я и смотрела список
-
на PR application
-
кстати,я посмотрела список документов и там нет справки про несудимость. только: валидный паспорт,ворк пермит, джоб офер, референс леттер и документы,что получаете оплату за работу.Про несудимость на какой этап надо подавать?