UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну він геофізик, там помбурів не треба
-
Так, щось типу того. Скажімо так entry level
-
Юрист потрібен коли складна структура підприємства, коли вводиш багато партнерів чи власників, та хочете скласти юридичний договір між власниками. А якщо просто відкрити звичайну корпорацію, цим займається бухгалтер. Я можу проконсультувати, пишіть
-
флор хенд це щось типа помбура?
-
Тут и платные консультанты так себе
-
Ну значить компанія має такий полісі. Але якщо комусь треба роьота на старт, то це флор хенд знову ж таки. Варіанти є.
-
Не ділиться точно
-
Доброго вечора. Підкажіть чи є можливість в Калгарі отримати консультацію юриста( можливо є безкоштовна допомога) по питанню підприємництва в Канаді?! Дякую.
-
в автошколі сказали що на 3 класс є 4 програми навчання і тепер трохи незрозуміло, чи в правах просто вказано 3 класс, чи він теж ділиться на підкласи, як 5
-
Всім привіт. Може хтось шукає роботу. Є вакансія підсобного робітника на будівництві (зовнішня штукатурка) з автомобілем, щоб була можливість добиратись до об'єктів. З/п 22$/год. За деталями звертайтесь в приват.
-
мій приятель хоче влаштуватися в нафтосервісну компанію, яка займається перфораціями і production logging, то йому сказали принести права 3 класу, щоб міг водити спецтранспорт, і тоді візьмуть.
-
Lake Louise, AB
-
В цілому скажу так всим, хто хоче спробувати себе на нафтогазових промислах: меньше шарьтися і порад питайте по чатах, а беріть і самі їдьте в той же Ред Дір. Гугліть адреси цехів бурових компаній та їдьте особисто. Поки будете по чатах шаритися, почнеться спрінг брейк і будете до червня бамбук курити)
-
Залежить від роботи. Клас 1 та 3 зазвичай в нафтосервісні компанії буде бонусом. Але якщо чувак хоче з самого початку на бурову чи service rig піти флорхендом, то 5го вистачить. Ще варіант, якщо чувак молодий і готовий підписувати commitment, то компанія оплатить йому 1 клас. Але там нюанси можуть бути і це не всим
-
3 класс точно
-
Питання про Лондон - це як закон збереження енергії. Нікуди просто так не дінеться і десь обов‘язково з‘явиться ще)) безкінечність..
-
А ещё права канадские, ещё не котрые хотят 1 класс что б был.
-
Це лише база. А там, що вже компанія запросить далі. Але в цілому вони не важкі
-
Добрий вечір Хтось можедати список професій які підходять під ПР в Калгарі?
-
Всім добрий вечір, можливо є люди, які живуть/жили у Terrace Garden у даун тауні та можуть поділитися враженнями від цього жк. Буду вдячний
20 Jan 2023, 19:11
1565/372227
5 minutes ago