UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А что это даёт ?
-
пилить тиктоки с видом на небоскребы😁
-
А, ну тема з "телефон почув" то давно. Вже скільки жартують про те. А ось так відковирять телефонний номер, фактично з повітря - таке вперше бачу. Прям реально цікаво як це роблять
-
Какие бонусы жизни в квартире в черте ДТ, по сравнению с жизнью в сабурбии в доме?
-
я не спец, но наверное есть у них какие то способы. сейчас очень сложно защитить личную информацию в инете, уже ничему не удивляюсь. особенно после того как мой телефон начал предлагать мне рекламу вещей, которые я никогда не гуглил и не искал, а только обсуждал вслух их покупку
-
Я 25 плачу за безлім дзвінки та смс з невеликим пакетом інтернету + роумінг водафон за $5
-
Окей. Як тільки буде дзвінок на третю українську сімку, я напишу і справу розкрито))
-
Я хз, у меня 60$🤷♀️
-
Местные вышки
-
Роумінг точно включала, але тоді цікаво як він злився так круто, щоб скамери саме з Альберти його отримали
-
У нас скидка от компании, выбрали какой-то дешманский пакет за 40 баксов , первый счёт был 220🤣 после 1.10 минут ожидания оператора прислали счёт на 114 , пришлось ещё раз звонить
-
может пользовались инетом с роуминга водафон и таким образом он куда то слился в сеть🤷♂
-
Уми чатіка, потрібна ваша допомога, а то я щось не в'їзжаю. Дано: маю два українських номера: Київстар та Водафон Та один канадський. Маю два телефони, кожен на дві сімки. Телефон 1 має канадський номер та Київстар Телефон 2 має Водафон і ніколи не бачив канадську сімку. Водафон не записувала ніде в Канаді, тільки Київстар. Питання: яким хєром до мене на Водафон позвонили канадські скамєри? (Дзвінок я пропустила, але загуглила і номер висвічується, як Alberta)
-
да я переживаю, хоть бы потом какой нибудь долг/кредит не приписали😁😁😁
-
Там по. Подключении и контракте ещё баксов 300 на счёт дают кредита
-
uucalgary.com/event
-
Вам на пошту прийде біл. Або фізичний, або на мейл. Прийде от і оплатите.
-
Ну я наклеїла на пошті марку , більше нічого не робила Бенефіти прийшли , вже й користувалась їми
-
Не переживайте, он будет
-
Это значит,что на конверт надо наклеить марку. Без марки письмо не уйдёт , вот и все
20 Jan 2023, 19:11
15660/377858
2 minutes ago