UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так может вы на него воду пролили) зачем тратить время на поездку к вам, проверку, если действительно можно доплатить 8$ и не переживать, что его могли облить водой, стукнуть, уронить или еще не дай бог что сделать за целый месяц))
-
Jasper thebanffblog.com/maligne-lake/
-
Bow lake no?
-
Это не Минневанка же?
-
Вот, я тебя нашла. 🤣
-
Продам браслети на mi band 5/6/7, 20 шт, $21
-
А про скор - хтось напридумував якихось казок, і всі тепер гоняться з тими балами. Воно треба, але побудується само достатньо швидко, якщо просто вчасно все платити. Ну і нормальний брокер завжди знайде варіант
-
Почитайте, що впливає. Вони завжди рахують оці показники debt to income ratio, щоб зрозуміти ваш максимум. А там уже є нюанси, хто і як враховуює “нестандартний» income, типу side jobs, bonuses, rental, etc.
-
Не то чтобы гонюсь. Если его можно малой кровью ещё докрутить, то почему бы и нет. Вдруг на какие то десятые процента снизит процент по моргиджу. Лично в моем случае он застыл и статичен около года. Все текущие показатели максимально положительные, но в рост не идет. Из разных источников один и тот же совет - задействовать другие варианты займов.
-
Він не впливає на ставку. Вам запропонують ту, що є плюс можна торгуватись. Різні брокери дають різні ставки. Ваш скор, який показую кредіт карма там чи борровел, чи в банківському інтерфейсі взагалі не те, зо банк буде мати на виході їх ріск аналізу. Це просто дає якусь ідею вам, чи все добре чи не дуже. Достатньо мати пару кредиток з хорошим лімітом (тищ 5-10 хоча б) і мобільний контракт. Все злетить досить швидко
-
Так підіть і купіть у магазині , нащо ви мені взагалі пишете? саунд вже продано.
-
хіба штрафні бали можуть по камерам знімати? а якщо за кермом інша людина була?
-
це по камерам чи вас зупинили?
-
Я эти за 16 cad 2 шт брала на Амазон, но зато не переживаю за технику. Но temu правда обошел Амазон по цене
-
Возможно. Это новая платформа и кстати хорошо работает!
-
Зупинили
-
Штраф
-
а що оце?
-
Не знімають. Демерітз тільки особисто випишуть, якщо пуловер
-
Что имеется в виду "мобильний контракт"? Котнтаркт с оператором на связи или телефон в лиз от оператора?
20 Jan 2023, 19:11
157156/371627
about a minute ago