UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да.
-
До суток
-
Доброго дня, хочу поділитися досвідом, може комусь буде корисно. Тут дівчина розповідала вже про такий «розвод» на гроші, мені він допоміг не попастися на вудку. Пропонують роботу в інтернеті, віддалено , відповідати на електронні листи супер зайнятого директора фірми. Проводять з тобою співбесіду, їм все подобається, і вони одразу беруть тебе на роботу. Треба скинути резюме і створити нову електронну адресу для роботи. Потім кидають з десяток емейлів, яким треба написати листа з вибаченням. Один тобі відповідає, що довго чекав листа, і була-була-бла… Я директору кажу, що отримала відповідь від клієнта, і ось тут починається він - «розвод». Директор каже, що зараз скине мені чеком гроші, а я повинна буду купити на ці гроші якийсь подарунок клієнту, як компенсацію за очікування товару. Ну далі ви поняли ))). Може це не новий від шахрайства, але я спочатку серйозно поставилась до роботи , а потім згадала історію, що трапилась з дівчиною. Всім бажаю благ, будьте уважні .
-
Приблизительно как у Байдена с Бурисмой и лаптопом сына? Или у Трюдо и "китайскими инвесторами"? Там ведь тоже всё вдруг становится "недоказуемо" по одному звонку сверху 🤷 Конечно, как можно что-то доказать, если за неправильно заданный вопрос человека могут сразу уволить. Поэтому и родилась пословица - если воруешь то только миллиардами, чтобы откупатся было за что. А в тюрьмах сидят только "лохи", которых взяли на "мелочи". И так во всех странах. 🤷
-
Safety shoes Timberland 14 розмір (32 см) Віддам безкоштовно. У користуванні були 2 місяці. Перевага, що Timberland дуже легкі. Безкоштовно.
-
Якщо хтось продає велосипед 29 інч, напишіть в приватні
-
Так поделись одной😀
-
Heritage Day
-
Продаю свой спрингбокс под матрас Квин, пользовались 4 месяца, покупали вместе с матрасом новые в магазине The Brick. 110 с торгом. Самовывоз.
-
NOW HIRING Sign Installer Requirements: •Experience with power tools •Some sign install experience would be an asset •Valid Driver's Licence & Clean Drivers Abstract •Must be reliable, trustworthy & flexible •Training will be provided •We offer competitive wages & benefits •Education: Good English, read & write •Experience: Driving / delivery, Work with hand tools, welding •Work setting •Installation/ driving, Outside/ Inside type work •Tasks •Driving/ installation •Utilize hand and power tools, welding •Making signs in shop, installing vinyl •Area of specialization •Transportation/travel information •Own transportation •Know how to use Google Maps for delivery •Valid driver's licence •Work conditions and physical fit, Able to lift 75 pounds •Fast-paced environment. Inside & outside work Driving •Attention to detail •Personal suitability •Punctuality •Client focus •Dependability •Organized •Reliability •Team player •Work Term: Permanent •Work Language: English •Hours: 40 hours per week •Starting salary 18$ per hour Please, send your resume to this mail [email protected] And please don’t write me in private messages