UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо
-
сьогодні в Херітадж фестиваль
-
Продам диван в хорошем состоянии-40 $ и две тумбочки - 20 $ Кого интересует пишите в личные сообщения) Нахожусь в Downtown)
-
Я мама з дівчинкою 16 років і маленьким котиком, шукаємо житло! Я працюю, але поки що одна, так як дочці дали візітор через нестачу паспорту. Тому бюджет не великий! Шукаємо Бейсмент або можливо з якоюсь дівчиною винайняти разом! Якщо є варіанти, чи хтось їде і шукає собі заміну, відгукніться будьласка. Ми дуже спокійні і адекватні! Дякую!🙏🇺🇦
-
Ну пару вещей всего покупал. Относительно дешёвых, до 30$. Все ок было
-
А, понял Ну я пока ничего не продавал:-)
-
Вітання! Допоможіть, будь ласка!!! Яку саме програму використовували коли заповнювали форму IMM5710 для продовження ворк перміту? Я вже і Google оновила і adobe reader новий встановила і нічого не виходить😭
-
Усім привіт Знаходжуся в пошуках роботи офіс-менеджера, на рецепцію чи кастомер сервіс. В Україні працювала менеджером з контролю якості в школі англійської. Маю педагогічну освіту. Розгляну будь-які варіанти. Вільно володію англійською. Зараз волонтерю у центрі для ньюкамерів, тож маю від них рекомендації. Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу☺️🤍
-
На яку адресу підходити?) Куплю нормальні по путі😂
-
Прогорели быстрее угля как мне показалось
-
Віддамо матрац double size, забирати 1320 16 ave SW