UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
тут кто первый того и тапки🤡
-
лінкедін чи індід вам допоможе
-
я не говорю что быстро не подписывают, мы тоже быстро подписали. я просто говорю про то что тут ты ищешь лендлорда, а не он тебя.
-
має бути шкільний автобус
-
-
Скорее чтобы конкуренты не переманили на свою сторону зарплатой на доллар больше))0)
-
Цікавить робота
-
Привіт. Віддам тоналку. Не підійшов тон. Замовляла в середині липня, і не подумала про повернення. Буду рада, якщо комусь цей тон підійде 😌
-
Вітаю всіх! Друзі, у кого є маленькі діти, і кому потрібно працювати і немає кому за ними дивитись, пропоную вам рішення. Я сижу вдома зі своїми 2 ма дітьми 3 та 5 рочки, ми вчимося, читаємо книжки, малюємо, ліпимо, займаємось математикою, вчимо англійську, граємо в розвиваючи ігри, крафтимо. Поки наш тато працює. Мої діти дуже контактні і дружні. У нас приватний будинок у Bridgeland з двором і патіо де можна грати в класикі, кататись на велосипеді, грати у баскетбол, стрибати на не великому батуті та дихати свіжим повітрям. Дома є купа іграшок, окрема кімната для дітей, телевізор 65 дюймів, PlayStation 5 з купой дитячих сучасних розвиваючих ігор. В продовж дня можу робити фото і відео, чим ваша дитина займається і надсилати вам. Пишіть за подробицями мені, зараз дитинка яка ходила до нас з вересня піде у школу і звільняється місце. Всі рекомендації мама малюка надасть як що цікаво пишіть у приват). Я б залюбки взяла ще 1-2 діток, не безкоштовно, але це буде дешевше ніж віддати дитину у садочок тут. Дякую за увагу. Нехай щастить!
-
снова просят предлагать😊 когда же люди поймут, что никто им ничего предлагать не будет... тут вообще-то голодные игры в сфере аренды😅
-
Надають без проблем житло на 14 днів.Вільних номерів є достатньо.
-
У звʼязку з переїздом розпродаємо речі Ціни на фото, або деякі будуть в описі Все в робочому та гарному стані Пропонуйте свою ціну Обігрівач був у використані у зимній період, для машини у гаражі Кальян використовувся разів 3, + купували додаткову силіконову чашу, та віддаємо вуглі та табак (апельсин) Якщо є питання, пишіть в особисті Забирати Woodbine