UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Как попадеться на глаза канадец продающий использованный носок то высмею и его )) я не делаю разделения по расам и национальностям. Только по человеческим лулзам 😆
-
Можно как угодно оправдывать свое плохое настроение, например не понимать элементарных слов или шуток, не понимать, что никто никого не гнобит, и не уметь шутить над самим собой
-
Можна як завгодно виправдовувати безтактні насмішки над своїми людьми, суті зневажливого ставлення це не міняє.
-
Sony xm-1004 топчик, лучше - только профессиональные за миллиарды
-
Так, це правда. Я написала, що можна з іншого боку дивитися, де до мему буде відноситися та людина, яка й пише мем
-
Это мем)
-
Та ні, ви тут розділили. Тому я й написала
-
+1 (587) 703-0888 Nelia
-
Я знаю клуб где играют профи
-
любитель, але яка різниця, столи, начебто, усі однакові?)
-
Может у кого то есть начатые рулоны туалетной бумагу и кто то хочет продать, я могу рассмотреть это предложение 😁
-
Привіт. Хто недавно робив оцінку диплому в WES. Можете підказати, будь ласка, процедуру? Якщо у мене диплом та додаток на українській і одразу англійській мовах, обов'язково потрібно робити апостиль?? Якщо так, то скільки у вас це часу зайняло? Також не можу зрозуміти, де брати WES reference No. Він також вимагається. Хто може допомогти розібратися, буду вдячна❤
-
Ребятки хватит хватит, не злите админов, не нужно здесь флудить. Обсудить это можно в ветке Флуд
-
Вы любитель или занимались теннисом?
-
Ну тут же створили такий образ нещасної мами-інтелігентки, з дітьми, яка біжить від війни. А скільки таких прилетіло реально?
-
Ось людина кидала
-
Апостиль - це сайт, а не сама процедура. Через них треба обов'язково робити, WES тільки так приймає. Вони підтверджують, що ваш диплом справжній. Потім Ви реєструєетесь на сайті WES, завповнюєте аплікацію, оплачуєете і вони дают референс номер. У закріплених є детальна інструкція як робити.
-
Хочу на склад на подработку 🤤
-
Поверю на слово. Сколько футов осталось?
-
Интересно я сколько здесь платят на складах в час, наверное от 40$, на парковке стоят тачки рабочих по 40-90к$ стоимостью
20 Jan 2023, 19:11
157812/372815
11 minutes ago