UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скільки років ви вже не живете в Україні? Бо Україна дуже змінилась і по деяким показникам обігнала Канаду. Я тут зустрічаю багато людей які пам'ятають Україну як совок. Але в нас краща банківська система, в нас кращі лікарі. Я в Києві могла потрапити до лікаря найкращого в той же день. Да платно. В приватній клініці, або в інституті за не великі гроші.
-
який район? У нас гопоти більше
-
Ну там є канцелярія і вона значно дешевше ніж в інший. Але не називай)
-
не могу назвать долораму канцелярским магазином😔
-
дорогий Staples, дешевий Doloramma, ну ще у Walmart
-
приветик, посоветуйте пожалуйста какой-нибудь канцелярский магазин 👉👈
-
Без грошей вас ніхто лікувати не буде , а послуши приватних лікарів для пересічного громадянина це скоріш розкіш ніж звичайна справа платити до 1к грн ща прийом
-
Я гостювала останні роки до війни, і прекрасно знаю Україну, як я би її не любила. Але ваша найкраща банківська система називала Крим, россією у документах у 2018 році. ))) І це було на матеріковій Україні.
-
спасибо)
-
Хороші лікарі?
-
По рівню корупціі так 100%
-
Michael’s
-
да и это больше как магазин все в одном, а не чисто канцелярский
-
так я не говорю что там нет канцелярии😳 просто мне нужно более качественная канцелярия
-
Всім привіт.Скажіть,будь ласка,може хтось мав таку ситуацію.Потрібно запломбувати канал в зубові.Бенефіти це не покривають.Може порадите лікаря чи клініку,щоб не чекати 4 місяці.Наперед дякую
-
давайте по другому вопрос. посоветуйте канцелярский магазин где я могу купить лайнеры, блокноты из разной бумаги, про-фломастеры и всякую художественную лабуду😳
-
О о, за что воюют ?
-
ви по одній лабораторії судите медицину всієї України? Дотепно😁
-
Безкоштовна якісна медицина в Укр може існувати я не спорю , але це скоріш виняток ніж правило
-
Пам'ятаю як здавав безкоштовні аналізи, а вони зашкалювали. З'ясувалося, що в них апарат неправильно працює. Ось і вся безкоштовна медицина в Україні.
20 Jan 2023, 19:11
158022/375391
about an hour ago