UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это линейка
-
Крум?
-
ПК в Круме
-
Не то:)
-
Хеллоу👋, делаю тортики и различную выпечку на заказ.👩🍳 На фото можете ознакомиться с некоторыми моими работами. Смогу подобрать тортик или различные десерты именно для вас, или сделать по вашему желанию/заказу. Цена тортов считается по весу, десерты- цена поштучно. Всем сладкой жизни 😇 Inst: @cake__noni
-
И все ходят в ключи
-
А когда наступил коммунизм
-
Вообще четь делать в игре
-
Тогда есть мотивация
-
Queen size 50 cad Самовывоз с центра.
-
Кейс обменника? Трейдера?
-
General Labourer - 23 per hour
-
Обох
-
Добрий день маю таке питання Чи можливо обміняти канадські права назад на українські або замовити нові українські в дії/електронному кабінеті водія на пошту в Україну не будучи особисто в Україні? Дякую заздалегідь!
-
Медкомісія придназначена для того щоб перевірити чи маєте ви якійсь хвороби які небезпечні для оточующих: сифіліс, гепатити, віл, туберкульоз, якщо все ок, то візу видадуть.
-
чого це у два рази дешевше, що я бачу 150-200 дол на людину. Я не проходила у Канаді, я імігрувала по іншій програмі.
-
Напевно... ви можете оформити на когось довіренність на оформлення і підпис в Україні ( але той людині ви повинні на 100 довіряти, бо там можна таких махинауій намутити, якщо є право підпису). Подати заявку про втрату, і видачу дублікату. Але це неточно, це у теорії.
-
Це типу медогляду який ми проходили вже по прильоту в Канаду? Але в Канаді він коштує в два рази дешевше.
-
Навіть якщо у Львові і дешевше мед огляд, то туди ще треба доїхати і витратити на це час. Теж не варіант
-
Попитайте що по Львову, раніше там був дуже приємний лікар.
20 Jan 2023, 19:11
158186/375813
7 minutes ago