UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт В онлайн банку змінюю адресу Мені банк задає питання For tax purposes, are you resident of any foreign country? Yes or No Я громадянин України, приїхав по cuaet... Підкажіть будь ласка що я маю відповісти?
-
Нет, не так... Раньше если родители прилетали без страховки и тут что то случалось все оплачивали, а там 5 значньіе суммьі. У одних у отца случился инфаркт, спасли, но счет такой что дети еще до сих порт вьіплачивают. Нет страховки медицинской, поєтому платишь сам
-
Всім привіт. В суботу 12.08 їдемо в хайкінг на гарну тропу тропу до Helen Lake та Cirque Peak. Є два місця. Виїзд з Калгарі о 8:00, дорога в одну сторону займає близько 2:20, рівень складності до озера - середній. На зворотньому шляху є можливість заїхати в Банфф. Вартість з людини 45$ . Більше інформації в ПП, фото та відео з тропи також поділюсь ))
-
Дякую
-
Привет, если есть кто пользовался услугами иммиграционного консультанта напишите в лс, пожалуйста, у меня есть 1 вопрос
-
Всім привіт! Пропоную індивідуальні МК, розписаний одяг, взуття, картини та навіть настінні мурали 🎉 Моя сторінка в інсті: instagram.com/zozulia.artist?igshid=MzRlODBiNWFlZA==