UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня всім. Будь-ласка підкажіть чи є вакансії складських працівником по Калгарі? Досвід роботи є але на forklift ліцензії немає
-
Всем привет, скажите пожалуйста есть ли у кого-то опыт поступлению в школу для взрослых?
-
Привіт усім! Маємо гарну можливість для тих хто в пошуку роботи! До однієї з найбільших сервісних компанії Калгарі шукаємо спеціаліста із закупівлі запчастин для ремонту побутової техніки. Офіційний контракт. Основні вимоги: - Володіння англійською мовою на рівні щонайменше upper-intermediate; - Від одного року досвіду роботи в закупівлях або комірником; - Проживання або можливість переїзду в Калгарі. Якщо ти шукаєш роботу та твій досвід відповідає основним критеріям - відправляй своє резюме в особисті. @Olesi4ka77
-
-
Или языковые курсы от провинции для новоприбывших
-
Хтось може порадити Сімейного лікаря, який розмовляє по нашому.
-
Доброго времени суток в поисках работы желательно стройка. Большой опыт работы на стройке в Европе Польша Германия Эстония Финляндия, был строительный бизнес в Украине. Опыт работы утепление фасадов, нанесение декоративных штукотурок, тротуарная плитка, бетонные работы, плитка, малярные работы, кладка газобетона, черновая кладка, римхинн, быстро обучаюсь если что-то новое. О себе 34. Года английский слабый но этим вопросом занимаюсь, коммуникабельный, имею права, навык работы с любым практически инструментом. Если у кого есть какие-то варианты по работе буду рад выслушать,
-
Всім привіт, можливо хтось йде на концерт Степана Гіги у Калгарі. Я не можу зрозуміти чи буде 10 серпня цей концерт чи його перенесено на листопад, тому що банери помінялися, а в описі все ще пише про 10 серпня. Так ще й білети не прислали, хоча купила вже більше місяця назад🙈 Можливо хтось щось знає?
-
Всем привет! У меня есть промокод на услуги для животных в Rover на 20$. Пишите в лс-скину🙃
-
Его можно тягать за собой, он не привязан к адресу