UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
проще купить новый
-
Ну это другое дело)
-
Ну якщо так, то звісно не вартує Ми робимо кожен пельмеш вручну і вага кожного 25 грам точно) такі повненькі)
-
Продам крісло🌸 Як нове Користувалась 2 місяці 75$ Calgary
-
Шахрайська схема з криптовалютою добавляється молода успішна дівчина яка працює у престижній компанії що зв'язана з криптовалютою скидає фото де якби невзначай показує фото робочого столу прорахунки графіки стратегії запитуєш і тут починається історія як вона без грошей не легко пережила дитинство а зараз успішна і готова навчити .Показує скріни заробітку за одну торгову сесію потім скидає посилання на якусь внутрішню програму просить завести туди 500 $ бо торги починаються від 500 мені навіть докинула 300 $ що нереально підкуповує по сигналу заходиш і ву аля +200 і вже 700 каже що з 500$ профіль 40% з 1000$ 45 % з 5000$ 50% мені дали вивести 200$ моїх що я закинув .Потім каже що завтра буде сигнал і можна добре заробити розкручує на більше 1000 навіть готова свої 3000$ покласти щоб ви тільки заробили коли ви вводите гроші то ваш рахунок блокується я цього не перевіряв і вам не раджу
-
подивися сяомі останні моделі redmi note
-
Кто-нибудь может в курсе? Почему жилье украинцам выдают в кредит на 30 лет а вот автомобиль в кредит сроком до конца действия WP? В чем прикол?🤷🏻♂️
-
Хз Купив рік тому 11pro Xiaomi за 600 канадійських гривень Все чотко, не маю куди плюнути Дешево і працює, норм фотки, хулє там ще треба В ігри не граю, правда
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Это уровень если кто-то повелся на сайт БИБА 😂
-
Порівняння з массмаркет китайцями не дуже)
-
Там crypto.com є bybit різні головне що не попався
-
ну да, но я думаю логика примерно такая
-
это пока нормальный телефон не попробуешь
-
Так тачка б/у дешевая, и только на срок WP могут дать кредит 🤤
-
Або я вхуй невибагливий(тру вприницпі) або просто жид (тру х2)
-
жилье сложнее уничтожить и свалить
-
До цього мав redmi 6 наче, 5 років відслужив без питань, ясен красен, під кінець вже батарея слабо тримає, але працює без питань Перед ним мав mi note 3 або 2 хіба, ще 4 роки без питань відтарабанив, все чотко
-
Это не одно и тоже, ты просто мем видимо не видел
-
Браслетів вже немає ? 😳 Бо свій розірвала 🤦
20 Jan 2023, 19:11
158707/372245
6 minutes ago