UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Эти сумасшедшие это их люди и они заложены в бюджет, а вы нет
-
все сразу выдал и статистику и заключение)
-
Ви або вже платите(помоєму в пейстабах відрахування за alberta health є),або пізніше за це все заплатите)) А стосовно пр,тут жи все як і раніше. Нам давали закриті ворк перміти,вам відкриті. А далі хто викарабкається,здасться мову,знайде роботу той залишиться. Остальні поїдуть назад Просто заїхати стало дуже легко,от і все.
-
Чомусь кожен раз дивує, як приложухи за нами стежать. Щойно один з не основних (!) Гугл аккаунтів такий "ваш новий номер додано до аккаунту, допоможи краще налаштувати рекламу" О_о Я туди номер не додавала і цей меседж отримала тільки на другий телефон, де немає і не було канадської сімки.
-
Так, навіть вечером ваша сестра після роботи могла заїхати з кюар кодом і забрати
-
Я вважаю,що Канаді вигідно пускати людей зі знанням мови і певними професіями. Щоб попасти в Канаду,треба було пройти досить довгий шлях. Для України Канада зробила жест доброї волі, не тому,що їй терміново потрібно були емігранти . Вона могла просто в федеральній програмі трохи опустити бали. І ті люди бы приїхали і точно залишилися. Що ж ми бачимо на даний момент? Наші люди приїжджають, користуються фед допомогою, медициною, фудбанком, хостами чи готелями,безкоштовними перельотами, безкоштовними послугами міграційних послуг, трохи працюють або і не працюють,тобто не платять податки і массово вертаються назад. Це Канаді вигідно з якого боку?
-
Хорошо, буду иметь ввиду в будущем 👍 спасибо. Сегодня была непредвиденная ситуация.
-
Я не юзаю вообще их по городу, в принципе
-
Кстати, если там до 10 устройств то я бы напросился к кому-то, иногда бывает нужно
-
Это публичные вайфай точки по городу
-
Це само собою, але ви писали про недостаток мігрантів і все в цьому роді,а його,к такого не було. Все йшло своїм чередом