UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо в когось є досвід у low voltage (security, audio-video, telecommunications, fire alarm), то пишіть, я зможу передати ваші резюмешки. Також, якщо хтось працював з налаштуванням обладнання для відеоспостереження, контролю доступу, сигналізацій, і англійська хоч базова є (intermediate), теж спробую допомогти
-
Якщо Ви вже є податковим резидентом Канади (є сін, банківський рахунок) - то платити податки за вирахуванням вже сплаченого по цій сумі
-
Всім привіт, хто вчора не мав змоги Сьогодні ми вирішили зробити гараж сейл, і віддати багато по 5-10 ,всім бажаючим приїзжайте ,беріть гарним настрій У нас багато речей Взуття 10 доларів Рюкзаки 10 Техніка Велосипеди Також безкоштовні речі Будемо до 2 години😁
-
Запрошую вас приєднатися до моїх захоплюючих занять танцями для дітей. Навчальний процес включає в себе різноманітні стилі танців, розвиває музичність, координацію та впевненість. Я з радістю допоможу вашим дітям відкрити світ танцю! 🗓️Дата: 14.08 Понеділок 🕐Час: 17:00 🚕Місце: 121C 17th Avenue NE. 💃🏻Вік: 6 - 7 років 🗓️Дата: 15.08 Вівторок 🕐Час: 18:00 🚕Місце: 2312 4th St SW (Suite 3) 💃🏻Вік: 11 - 15 🗓️Дата: 17.08 Четвер 🕐Час: 17:00 🚕Місце: 121C 17th Avenue NE. 💃🏻Вік: 8 - 10 ❗️Для реєстрації та додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з за номером + 1368 996 7087 - Анна 🧩Долучайтеся до нашої танцювальної родини та допоможіть вашим дітям розкрити свій танцювальний потенціал! ✅З собою потрібно мати зручний одяг та змінне взуття 👚👟
-
Привет, вижу что по Боу вдоль парка плавают на разных плавсредствах. Подозреваю, что их берут где то на прокат?) Кто то знает где и как? Хочется на лодочку😊
-
Запрошую вас приєднатися до моїх захоплюючих занять танцями для дітей. Навчальний процес включає в себе різноманітні стилі танців, розвиває музичність, координацію та впевненість. Я з радістю допоможу вашим дітям відкрити світ танцю! 🗓️Дата: 14.08 Понеділок 🕐Час: 17:00 🚕Місце: 121C 17th Avenue NE. 💃🏻Вік: 6 - 7 років 🗓️Дата: 15.08 Вівторок 🕐Час: 18:00 🚕Місце: 2312 4th St SW (Suite 3) 💃🏻Вік: 11 - 15 🗓️Дата: 17.08 Четвер 🕐Час: 17:00 🚕Місце: 121C 17th Avenue NE. 💃🏻Вік: 8 - 10 ❗️Для реєстрації та додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з за номером + 1368 996 7087 - Анна 🧩Долучайтеся до нашої танцювальної родини та допоможіть вашим дітям розкрити свій танцювальний потенціал! ✅З собою потрібно мати зручний одяг та змінне взуття 👚👟
-
Всем привет. В 20-х числах планируем съезжать с 2 бэдрум квартиры. Можем переписать свой контракт на новых жильцов. Платим сейчас 1650 долл. контракт до 30 июня 2024 года. Сейчас платим еще за подземный паркинг (одно место 75 долл) Дом находится в районе Skyview Ranch ВНИМАНИЕ: если вы хотите эту квартиру - вы должны быть официально трудоустроены. Если вы мне пишите - это не вы мне делаете одолжение что готовы на себя переписать, это я решил помочь нашим (хотя вижу дело это не благодарное). Учитесь общаться и уважать собеседника. На эту квартиру в нашей управляющей компании очередь есть. Кто ищет - у вас время до понедельника. Дальше я ее отдам индусам которые без лишних вопросов быстро согласятся и еще и благодарны будут
-
Интересно,тоже,подключусь к теме.
-
Public library
-
Привет.Есть кто работает в uber X,comfort (не uber eats)
-
Подскажите, пожалуйста, кто-нибудь восстанавливал анкету? Сестре пришел отказ, так как она не прошла биометрию во время, но у нее объективная причина для этого. Звонила в Торонто, сказали прикрепить документы доказывающие это, но прикрепить не могу (кнопка отправки заблокирована). Кстати, биометрию она сдала во Львове, даже с «отказом». Очень очень нужна помощь или совет.