UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вот украинского фентези не знаю, к сожалению. Беллетристика есть хорошая, не спорю. И подростковое фентези более менее.
-
Дякую)
-
Добрий день! Підкажіть де ви купували автокрісло для дитини? Чи можна десь купити дешевше? В магазині ціни поки космос зустрічала..
-
Жадан хорош ещё, безусловно
-
Добрий день, шукаю кімнату/кімнату на підселення на вересень
-
Можливо і будуть питання у податкової, бо запитають, чому жінка не задекларувала цей дохід. У вас, що банкротство і ви не можете відкрити рахунок у банку? Має бути легальна причина чому ваш дохід іде не на вашу картку. Або додайте своє імʼя до жінки на рахунок, ви маєте право мати joint account
-
Зразу так не відповім, треба знати який дохід буде - активний чи пасивний? Чи ви всі residential ties закриєте, чи ні. Наприклад, я як Канадка, зараз вийду, але залишу свій дім і буду його здавати в оренду, я не буду звичайну декларацію робити, в спеціальну, для не резидента, та декларувати тільки канадський дохід, тобто оренду.
-
Дівчатка, запрошуємо вас на наш перший арт-івент малювання на свічках вже в цю суботу 19 серпня о 13 год. ⠀ Проведемо день у приємній атмосфері, випʼємо прохолодного лимонаду, створимо унікальні свічки та зробимо атмосферні фото. ⠀ Що входить у вартість: ✨ свічки (різної форми та розміру, ви самостійно зможете обрати які хочете розмальовувати) ✨ пензлики ✨ фарби ✨ пригощання, лимонад та солодощі + подаруночок від нас ♥️ ⠀ 📍станція C-train Victoria Park ⠀ Тривалість - 3 години ⠀ Вартість - 30$ ⠀ Запис - у особисті 💌 *відео наше, фото розмальованих свічок як приклад www.instagram.com/reel/Cv5DpeCPdNn/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
А что про Семеновского Волкодава скажешь?