UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Робите аккаунт тут: schoolengage.cbe.ab.ca . Потім воно вам даст доступ до кабінета myCBE. Там додаєте дитину (add student чи типу того). Заповнюєте анкету велику. Додаєте документи які попросять (підтвердження адреси, свідоцтво про народження, ворк перміт / візітор рекорд і т.і.). Саме там вам покаже до якої школи вам (зазвичай там 1 варіант, але, може бути що і 2-3 будуть у списку, хз). Потім вони обробляють заявку. Дзвонять або пишуть вам і призначають зустріч для тестування дитини. Після тестування вони передають усю інфу у школу і вже школа зв'язується з вами і каже коли і куди приходити.
-
Подскажите пожалуйста, если поддаваться на PR. За год работы я могу менять компанию?
-
hi! 7клас UA - який Grade в CA?
-
Так це про outdoor жи
-
Лінк паламатий
-
Кому актуально. Коды для HelloFresh
-
Но режет очень хорошо
-
Да, бреда у этого ножа нету
-
Дякую!
-
А Едмонтоні
-
Ноунейм?
-
Marlborough Там багато безхатьків, біля сітрейну , бо є центр для них
-
Спасибо, тупанула ) Исправила 👌
-
Вибачте,що багато питань, а яки то саме райони, де ви не хотіли би жити?
-
В сумме получается 275?!
-
Скажіть будь ласка Щоб подати дитину до школи, треба спочатку зареєструватися на якомусь порталі ? А потім заявку подавати у саму школу ? Підкажіть, бо незнаю у кого ще питати
-
Всім привіт , планую подорож на Новий Рік до Куби або Мексики як що комусь інтересно пишіть в приват будем думати вибирати ….
-
Тоді лишається два варіанти. Чекати на візу, або на громадянство.
-
Дивіться чи вам підходить по транспорту, якщо немає авто
-
Про skyview нічого не знаю. У нас також багато індусів, але вони лапочки. Їх не чутно і не видно, живуть сімʼями(у нас тут приватні будинки). Я живу біля сітрейну. Бомжів тут немає. Є райони на NE де я б не хотіла жити. Але мій мені подобається
20 Jan 2023, 19:11
162249/371999
about an hour ago