UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не помню такого, не видел
-
Такое поле
-
По поводу старости помню запись в дневнике класс за 2 может "сдать 50000 мне на подарок" 🤣🤣🤣
-
я спочатку подумала, що то кросворд якийсь 😅
-
European Market Deli and Produce (403) 255-7564 maps.app.goo.gl/FYxP9qaKK5Hunum78
-
Привіт Можливо хтось в найближчі дні буде їхати в Edmonton через Red Deer ? І зможе привезти люльку для малюка. Оплачу доставку. Напишіть в пп. Дякую.
-
Про що? Кредитку взяти? Це ж взагалі онлайн
-
Пипец. Просто к тектаническому сдвигу в памяти привел) вспомнилось, что было у меня такое)
-
Я помню только кот Борис
-
Думаю, що є певна різниця між угодою та контрактом😅 І не просто так якщо брати телефон, підписується угода на тариф і payment program agreement з чіткими датами
-
Їх там с десяток різних. Яку краще взяти?
-
Спасибо, попробую
-
Спасибо, попробую
-
Обычный промоутер телуса как по мне
-
Фильтр проверить, тяги может не хватать
-
То на вашу думку ? Зустрічала багато scams , то вже можливо ,обережна з чесним людьми
-
Усім привіт! Потрібен спеціаліст по кондиціонерах, бо чомусь не вмикається. Система ECOBEE. Встановлено два роки тому.
-
Привіт, хочу послухати ваші думки . На Facebook натрапили на оголошення про допомогу в підключені інтернету . Чоловік спілкується українською мовою ,чемний пропонує ціни нижче , що є на сайті . Потребує особистої інформації. На прохання чи може вислати примірник їхнього договору відповідь ні . Чи може назвати посаду також ні . Хотіла подзвонити йому в офіс , щоб впевненість була що цей працівник Telus дійсно існує . Скріни докладаю
-
А что там за данные? Он sin или тем более данные карты не просит. Что не хочет чтоб вы подключали в офисе, так логично. Ему денюшка не капнет за подключение тогда. Просто продаван интернета обычный. Не паранойте
-
Пожалуйста.
20 Jan 2023, 19:11
162349/377860
2 minutes ago