UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Черга на тестування це тиждень, якщо нагадаєте пр себе то і швидше. Адреса має бути постійна, якщо переїдете то і школу міняти треба.
-
Народ, кому можно в приват написать по поводу ликбеза о кэмпграундах и всего, что с этим связано?)
-
Postpaid, $39 за 20 гб від Fido/Virgin/Koodo
-
Всім привіт. Хто знає як можна записатись в Едмонтон на закордонний паспорт? Вже довгий час пробую на сайті(нема вільних дат), на телефон не відповідають.
-
Друзі, підкажіть, будь ласка. Чи впустять нас до Канади з дітками, якщо у них в паспортах немає візи, але є погодження? У нас візи вклеєні. Дякую
-
Усім привіт! А підкажіть, будь ласка, норм оператора, бо щось очі на лоба лізуть і трішки не можу розібратися, вчора тільки прилетіли... А номер потрібен вже, бо загубили багаж у аеропорту😒 Тарифи треба дивитися prepaid, вірно? Із побажань хотілося б трішки інету 2гб і більше і хвилини. Дуже дякую
-
Привіт! А підкажіть, пліз, це ок, що в Убері немає варіантів з дитячими крісламі? Чи тре своє таскати? І підкажіть відразу, які ще служби таксішок є? Дякую
-
Налаштування телефона треба дивитися. Можливо багато фонового використання. Це не в операторі справа. У мені фрідом фідо і вірджин. Все працює добре
-
Смисл з цих 20 за 40$ Я фідо подключів за 68 $ 80 гб В них кончений інтернет бистро закінчується
-
Паспорт та ворк перміт
-
А для postpaid тре сін і банківський рахунок? Бо я ще цього не маю
-
у всех с СИБС не приходят уведомления о транзакциях по дебетке? включены все уведы, но не приходят. по кредитке сразу отображаются в шторке
-
Вітаю, підкажіть де робили безкоштовні сонцезахисні окуляри по бенефітам, будь ласка? Пошуком по групі користувалася, ходила, але в них зараз вибір безкоштовних дуже маленький, тому шукаю далі. Дякую за інформацію, гарного дня🤗
-
Що це за страхування? Якщо тільки заселемось, то потрібно договір аренди?
-
ребят, тут можно купить что-то типо альмогеля?
-
Привіт, шукаю сусідку щоб шукати разом житло або підселитись з 1 жовтня, район бажано SW. Буду вдячна за будь які пропозиції
-
Подскажите пожалуйста бюро переводов в Украине или тут, которое так же может заверить перевод Нужно перевести диплом Спасибо
-
Ваша страховка на житло, яке арендуєте. Тобто арендодавець та ви захищені, якщо з житлом щось станеться (пожежа, повінь і т.д.)
-
Музыка + карты + гуглинг + телега 20 хватает на месяц спокойно. Но нет соц сетей. Может туда трафик очень у вас уходит . Как вам подсказал Андрей, посмотрите куда уходит
-
Залежить від чого вам. Pepto bismol більш всього схожий. Але від печії інший
20 Jan 2023, 19:11
162685/372110
10 minutes ago