UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
2631 17 Ave SW, Calgary, AB T3E 0A5 На двери написано We are hiring. Магазин находится недалеко от станции Shaganappi Point.
-
Забийте в гугл карти і побачите всі адреси, реджістрі так само, їх банато а не одне.
-
Дякую. Буду шукати де зробити біля місця проживання
-
Сервіс Канада є по всьому місту, черга тільки в центральному бо наші всі чомусь йдуть тільки туди. В інших черга цілих 5-10 хвилин
-
Добрый день, подскажите пожалуйста если при заполнении заявки на куает указал что планирую жить в Онтарио а по факту передумал и еду в Альберту, повлияет ли это как нибудь на дальнейшее существование?
-
Fair pass
-
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, возможно ли продлить скидку на buss pass? У меня до сентября..
-
Ну у меня нет слов. Я даже не знаю. Почему нельзя делать все правильно и легально?
-
Да. (Сомневаюсь что пройдет, но если получу отказ в оригинале)
-
На счет последнего вопроса хотел бы уточнить. Это имеется ввиду купить липовую справку? Или я не правильно понял?
-
В суботу їду на два дні на Spray Lake Campground. Потім розкажу всі подробиці )
-
Товариство, потрібна порада. Для отримання PR необхідно мати довідку про несудимість з Польщі (якщо перебував там більше 6 місяців)? Чи видають її, якщо присутні неоплачені штрафи ПДР? І чи є сенс її купляти?
-
Всім привіт! Іван на звʼязку! Допоможу вам придбати новий Hyundai або практично будь-який бренд в кредит або кеш . Заберу вас від вашої оселі, допоможу з перекладом та оформленням усіх необхідних документів. 587-892-1859
-
Всім привіт! Іван на звʼязку! Допоможу вам придбати новий Hyundai або практично будь-який бренд в кредит або кеш . Заберу вас від вашої оселі, допоможу з перекладом та оформленням усіх необхідних документів. 587-892-1859
-
Старожилы Альберты, расшифруйте нам карту:-0
-
Кто хочет продать канадский доллар за гривну, пожалуйста обращайтесь!
-
Ищу дом в калгари без хозяев , Только не центр
-
нажаль, далеко від того, що ми шукаємо, дякую за відповідь
-
Everstone Rd SW
-
У большинства просто натура такая Вечно хотят кого-то нае..ть
20 Jan 2023, 19:11
162897/374683
18 minutes ago