UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора Комусь відправляли сюди посилку з України? Чим краще відправляти?
-
Там есть пополнить карту с эпл пей
-
Через монобанк
-
В моєму будинку буде звільнитись окрема кімната на основному поверсі 725 канадійських, район брентвуда, 6 хв. до сітрейна, в будинку живуть українці
-
Я ж тобі вже писав ти не відповідаєш
-
Доброго вечора! Здaється кімната, для однієї людини (!) мебльована, окрема ванна. (700 CAD + депозит, інтернет та всі комунальні платежі включено у вартість). NW, Tuscany, дуже тихий район, 8 хв пішим ходом до Sobeys, walking clinic, dentist, кафешок, 10 хв до метро. За деталями прошу писати в приват.
-
Через Wise відправляю регулярно
-
Дякую🙏🏻
-
Everstone Rd SW З 1 вересня 2000$+50% оплати ( оплачуєш половину комунальних послуг ) Можна з тваринами Близько школи і садік Є маленькє подвір‘я
-
Продам BMW x3 3.0 2004 года. 272 тысячи пробег. Механика. Свечи, все жидкости (включая трансмиссионые) заменены. Свечи, помпа, disa поменяны. Установлен Bluetooth и aux в штатную магнитолу с хорошим звуком. Продаю в связи с обновкой. Машина огонь. Мотор m54b30. Цена 8000, торг. Ржавчины нет от слова совсем. Лед лампы в фарах были установлены предыдущим хозяином. Масло менял 4 раза за 10к км владения (первая замена промывочная после прошлого хозяина). Зимняя резина в наличии и одета всесезонка сейчас. Оба комплекта свежие (покупал на новой зиме и купил новую всесезонку). Чека нет, разве что на бензин есть. Расход около 10.5 литров в городе
-
Шукаю однокімнатну квартиру. Жити буду я та дружина, без дітей та тварин , район SW. Бюджет 1500
-
Доброго вечора! Може хтось зтикався із такою проблемою: я хочу влаштуватися на роботу, а у мене, як виявилося, у work permiti стоїть якесь оганіченіє. Хто знає де його можна зняти?
-
50$, забирати можна кожного дня з 9 до 20, зупинка 45 Street C-train
-
-
-
і, якщо ви вже пройшли медогляд, то вони зняті, треба просто ворк перміт переробити, щоб вам вислали без обмежень з тими самими датами та цифрами
-
ви на ферму/вчителя/лікарню чи стриптиз влаштовуєтесь?
-
Ребят, кто знает, с которого часа на гейте при подъезде к Банфу работают люди, чтобы купить через них пасс. Онлайн покупать не хочу.
-
Пари з CAD якісь маєш? USDT наприклад І чи P2P є з CAD?
-
Я чомусь думав, що всі канадські пари теж прикриють для виводу/вводу
20 Jan 2023, 19:11
163159/375481
13 minutes ago