UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я ж тобі вже писав ти не відповідаєш
-
Доброго вечора! Здaється кімната, для однієї людини (!) мебльована, окрема ванна. (700 CAD + депозит, інтернет та всі комунальні платежі включено у вартість). NW, Tuscany, дуже тихий район, 8 хв пішим ходом до Sobeys, walking clinic, dentist, кафешок, 10 хв до метро. За деталями прошу писати в приват.
-
Через Wise відправляю регулярно
-
Продам BMW x3 3.0 2004 года. 272 тысячи пробег. Механика. Свечи, все жидкости (включая трансмиссионые) заменены. Свечи, помпа, disa поменяны. Установлен Bluetooth и aux в штатную магнитолу с хорошим звуком. Продаю в связи с обновкой. Машина огонь. Мотор m54b30. Цена 8000, торг. Ржавчины нет от слова совсем. Лед лампы в фарах были установлены предыдущим хозяином. Масло менял 4 раза за 10к км владения (первая замена промывочная после прошлого хозяина). Зимняя резина в наличии и одета всесезонка сейчас. Оба комплекта свежие (покупал на новой зиме и купил новую всесезонку). Чека нет, разве что на бензин есть. Расход около 10.5 литров в городе
-
Доброго вечора! Може хтось зтикався із такою проблемою: я хочу влаштуватися на роботу, а у мене, як виявилося, у work permiti стоїть якесь оганіченіє. Хто знає де його можна зняти?
-
Ребят, кто знает, с которого часа на гейте при подъезде к Банфу работают люди, чтобы купить через них пасс. Онлайн покупать не хочу.
-
🌊 Привіт всім шанувальникам активного відпочинку! 🚣♀ Запрошуємо вас на сплав річкою Bow River 27 серпня (неділя) о 15 годині. 🧜 Це чудова можливість насолодитися природою та красою річки Боу, пропливти повз даунтаун та файно провести 2 години часу. ❄️ Winter is coming! То ж насолоджуємось теплими літніми днями, їх не так багато залишилось! 🗓 Коли: 27 серпня (неділя), 15:00 🏁 Старт: Боунес парк 👌 Фініш: острів св. Патріка (район Calgary Zoo) 🔥 Приємна вартість - 30$/люд. 📧 E-transfer: [email protected] ➡️ пишіть в коменти до платежу своє ПІБ 🍺 Після сплаву зберемось поділитись гарними враженнями 🎼 А після цього з 20:00 запрошуємо всіх бажаючих послухати гарну музику у виконанні DJ Luzhik (включено у вартість). Будь ласка, заповнюйте форму тільки після оплати. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDk8uILidPdJdZB_5jwYOVSqsATPaTP0HKh_gKFOWa4vAkig/viewform Кількість місць обмежена, не зволікайте! 🎉 PS. 2 квитки буде розіграно серед підписників facebook та telegram спільноти 23 серпня. 🎉 Будь завжди в курсі подій: @uu_adventure www.facebook.com/uu.adventure