UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.facebook.com/marketplace/item/3138927809749968/?mibextid=T6ff65 Walking distance to ctrain city hall
-
www.facebook.com/marketplace/item/247768048122107/?mibextid=T6ff65 Ctrain Bridgeland
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Хтось взагалі знімав тут на маркет плейс? Чи це безпечно?
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Шліть Укрпоштою і не придумуйте нічого, десь 400 грн/кг, прийде за 3-4 тижні, заберете у відділенні Canada Post
-
Шукаю однокімнатну квартиру. Жити буду я та дружина, без дітей та тварин , район SW. Бюджет 1500
-
Гигабит за 86
-
З власного досвіду: Укрпоштою авіа, через 2 тижні поштар Canada post доставив прямо під двері
-
Залишати аплікації, знайти назви будівль та заходити на їх сайти і дзвонити. Багато варіантів 🤷♀️
-
Вже там був. Там ніхто не відповідає
-
Можна піти на різні сайти типу rentfaster та шукати житло 🙆♀️
-
Ну сидіти і чекати, що вам особисто будуть пропонувати квартири, ну м'яко кажучи не дуже)
-
Я це і роблю, і паралельно в тг пишу
-
Дякую, ви дуже допомогли)
-
Добрий день, здається 1 бедрум, ціна 1515,всі деталі в приватні. 425 1 St NE, Calgary, AB T2E 0J1 Дві хвилини від цього адресу.
-
Продам Hyundai Santa Fe 2011 год 4WD Active status ! Идеальное состояние , car inspection -февраль 23 года , 3,5 V6+6AT! Полный привод . Все вопросы в личку . Цена 11500$ .
-
Привіт, Я користуюся Oxio домашнім інтернетом, повністю задоволена. Ви можете використати цей код RB10GAO і отримаєте місяць інтернету безкоштовно
-
Не перехвали 😅
-
Пробег?
20 Jan 2023, 19:11
163274/373021
44 minutes ago