UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В Москві ТЦ горить палає
-
О я іх і накупив
-
Мне пипец нравится линейка Star Wars , безумные наборы Лего
-
О, я теж буду брати, бо пора з пс4 оновлюватись
-
Блин, тоже хочу Лего купить, с первый зарплаты поеду накуплю себе 🤣
-
От, то скажи, що це твоя особиста думка без нав'язування іншим. Але, будучі громадянином, маєш можливість брати участь у виборах, бо це є показником громадянської позиції
-
Норм, я собі пс5 купляв, всі дивилися як на дитину. Хоча основні покупці це дорослі мужики. Зараз просто часу на такі розваги менше, а лего би позбирав)
-
Мало настрадались, надо еще страдать что бы понять всю картину происходящего
-
Так я сидів в окопі в 2014-2015, що далі?
-
Чи мультики люблю старі подивитись. І що? Це не значить, що я якийсь не такий
-
Зараз інтернет, всі підтримують зв'язок з друзями та близькими. Не початок 19 століття, в Одесі я всю інфу з інтернету отримував, бо дистанційно працював і рідко виходив, практично нічого не помінялось.
-
Мені майже 35 років, а нещодавно накупив купу Лего. Хто скаже, що то для дітей, але не йому це вирішувати.
-
Походу Серг сам не знает кто решает
-
Ну это тоже самое что говорить солдату в окопе ты будешь до конца воевать . А самому сидеть и смотреть перед тв это все
-
Друзья, извините, нужно выпилиться из дискуссии, за рулём не удобно. Позже если будет актуально - подключусь)
-
Пытаемся найти того кто решает за других уже целый час🤣
-
Хто так вирішив?)
-
Или тут мало людей кто уже настрадался? Мы с Харькова выехали с 3 попытки ибо попадали под обстрел лютый, отцу разбомбили автосервис. Сейчас бабушка сидит в Харькове без света, но она не захотела уезжать.
-
Да, но человек который чувствует их в моменте должен решать что с ними будет, а не другой человек со стороны смотрящий
-
Аж незвично, ггг
20 Jan 2023, 19:11
16342/377858
2 minutes ago