UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
яка кухня вас цікавить?
-
Заведений много, вопрос больше в деньгах
-
Modern stake and modern ocean
-
Earls
-
Ще ця у центрі, чек на 2 буде трох меньша 100 дол, але смачно
-
ще знайшла заклад де є борщ)) треба поіхати)
-
ну ок, наприклад famoso.ca/food/
-
мені сподобалась іжа у Olly Fresco's , вибір добрий і ціни норм
-
Тоді Ikea ( це їх кафе/фудкорт), на другому поверсі.
-
та ні, то занадто (=
-
Дякую за пояснення але це у відкритому доступі в іншій групі була для всіх хто є у групі. Тому небачу проблеми якщо ця візитка комусь у нагоді стане. А якщо це секретна інфа тоді її на 1000 людей не виставляють .
-
Добрий вечір, відписала в приват ♦️
-
Добрый день!❤️ Меня зовут Жанна. Я технолог с более 20- летним опытом работы в швейной индустрии.👗🩳 Предлагаю услугу по ремонту одежды на дому.👖👚👕 Обладаю необходим оборудованием и гарантирую качество и безопасность работы🪡🧵✂️ Я нахожусь в районе Downtown( Beltline SW) Мои цены ниже чем в местных мастерских👏 Обращайтесь , буду рада помочь!❤️❤️❤️
-
Lina's, Italian Mercato
-
Комплект инструментов, все новое, цена 150 $.
-
Доброго дня. Шукаю роботу на будівництві, різноробочим, на заводах, чи оператором вилкового навантажувача. Дякую
-
Усім привіт , повідомлення для тих хто переводить гроші в Україну через трансферні компанії і втрачає гроші на курсах Пропоную обмін по курсу 28 При зустрічі я пересилаю гроші на карту яка вам необхідно і з вас готівка
-
Усім привіт , повідомлення для тих хто переводить гроші в Україну через трансферні компанії і втрачає гроші на курсах Пропоную обмін по курсу 28 При зустрічі я пересилаю гроші на карту яка вам необхідно і з вас готівка
-
Усім привіт , повідомлення для тих хто переводить гроші в Україну через трансферні компанії і втрачає гроші на курсах Пропоную P2P обмін по курсу 28 При зустрічі я пересилаю гроші на карту яка вам необхідно і з вас готівка
-
🫣🤮🤮🤮
20 Jan 2023, 19:11
164224/371929
about a minute ago