UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт! У кого маленькі діти, до 2 років, як ви продовжували планову вакцинацію? Сину у наступному місяці якраз 18місяців і згідно канадського календаря(да і нашого) тре робити планове щеплення. Як і де я це можу зробити, і що для цього треба? Дуже дякую. Карту вже зроблених щеплень і переклад на англійську я маю.
-
На сайті авіакомпанії можна замовити супровід
-
Он чуток нарваный. Народ от безысходности уже не знает кого винить, вот он и придумывает "врагов" которые во всем виноваты. Но поддержки он в последнее время немного набрал. Когда в стране становится действительно плохо то всегда появляется такой "перец" который предлагает порешать по быстрому. В Германии такое было после первой мировой. Помним чем закончилось
-
Продам велосипед Specialized Rockhopper Elite 29 2022, размер — Large. Куплен +-3 месяца назад, в идеальном состоянии. Характеристики: • Transmission — Deore 11 speed • Fork — Judy silver, air • Brakes — Shimano MT200 По вопросам пишите в личные сообщения Цена — 850 cad
-
Шукаємо квартиру/дім/таунхаус 2-3 кімнати З 1 вересня+-тиждень Райони SW та SE З парковою. Сімʼя з двома дітками 1,3 місяці та 4 місяці та маленьким чемним песиком породи померанський шпіц. Кредитної історії та роботи поки що немає, але можемо оплатити на перед за 2-3 місяці.
-
Below is our job advertisement. We are always looking for good team members and I understand that sometimes starting without knowing English can be very intimidating. Only requirement for this position that might be an obstacle that they have to have their own vehicles. We are a very supportive and engaging team. Job Advertisement on Indeed I would love to ask that if you know anyone who is looking for work and meet the above requirement to direct them to us. Also, if you are hosting any job fairs again, we would love to participate. Last time we were there the two of us never stopped talking to the newcomers.