UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
10$ за баночку, залишилось 8 баночок, дитина не хоче їсти цю суміш
-
Продам колеса. 15$ за все. Забирати тут maps.app.goo.gl/pd9uq1HmCCRTUrbs8?g_st=ic
-
Сдам комнату по адресу 2834 30sw. 800ca, в цену входит интернет и коммунальные. Для одного человека.
-
Дякую )
-
Це вирішують не тільки люди, і імміграційна влада країни, тут не можна просто захотів- залишитись. Треба імігрувати, будь ласка прочитайте про це, щоб потім не розчаровуватись. Приготуйтесь до іміграції. Канада, теж не країна рожевих поні. І кожна провінція різна, зробіть ресерч.
-
Учить англійську вже зараз, тут без неї буде супер тяжко. Мінімалка - то суто на житло і садок, треба ще щось їсти. Щоб була не мінімалка - треба декілька років тут пожити. Тож брати з собой гроші, багато грошів
-
Ответил
-
може можете підказати чи є такі курси не онлайн, а щоб безпосередньо відходити
-
можно ,мы время выбирали на 6,30 ,потом на карте показало ,что они стали работать до 16,30 и мы забрали раньше, но и позже когда-то забирали
-
Я когда то проходил его, вопросов не возникало. Могу я чем то помочь?
-
курс пройшов іспит здати нереально там питання не відповідають пройденому курсу
-
Треба навчання пройти на охоронця
-
Можно перенести на другой день тоже
-
Садочки дорогі знаю
-
Є син 4 роки)
-
Тогда едьте. Если нет маленьких детей, животных - то проще будет уехать, если все же разочаруетесь
-
Ну питання, чи хочете ви повернутися назад додому ? Коли закінчиться війна, знаю що деякі говорять , що не повернуться , бо подобається , а ініші сумують і чекають повернення
-
Да, но в тот же день
-
Сумнівів взагалі ніяких ) Взагалі, просто цікаво було взнати)
-
Мое мнение, пусть может и немного негативное: если есть сомнения, то лучше не ехать.
20 Jan 2023, 19:11
164778/371999
about an hour ago