UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Апаратну? Бо нам сьогодні шкрябали так вручну, що аж страшно
-
Дітям робили
-
Підкажіть, ви робили там чистку?
-
а взагалі підхід до діток як вам? Бо в мене теж маленькі 3 і 6 років. Ще не доводилось потрапляти до дитячого стоматолога ані тут, ані в Україні
-
продам 1000cad
-
А можно спросить? А зачем это? 🌚
-
Зрозуміло. Мені сьогодні мабуть знімків 6 зробили. Я, мʼяко кажучи, у шоці як легковажно відносяться до опромінення там. Одного разу захисний чохол узагалі впав під час опромінення, а мені кажуть ітс ок 👌🏼😐
-
В мене маленькі. В них зовсім інша процедура ніж в дорослих
-
Їм робили лише чистку?
-
Мої майже з 1го року кожні 6 місяців відвідують стоматологів, вже звикли, то було ок. Дивились мультики, потім після візиту отримали іграшки в подарунок і якісь ще аксесуари стоматологічні
-
А что за модель? Видеокарта? Хоть какое-то небольшое описание? 😁
-
Воно, але на цьому сайті ще нічого не брала тому думала офлайн Дякую ❤️
-
Напевно воно
-
Так
-
Iris xe тоже считается весьма неплохой интегрированной видюхой, если честно. Это лучше, чем какая-то старая затычка Мне повезло еще в Украине попасть на презентацию Lenovo, где был представитель Intel 😁
-
Интегрированная это значит нема её. 😁
-
самолікування швідливе для здоров'я (с)
-
Добрый день Мой бос Ищет двух работников ( фул тайм ) Для выполнения строительных работ На высоте Требования вольно общаться на английском Не бояться высоты Иметь опыт роботы в строительстве ( в принципе не канадский ) Писать в пм
-
Де можна в Калгарі купити українські книжки?
-
Потрібно обов'язково мати при собі Letter of introduction на кожну особу, щоб отримати wp
20 Jan 2023, 19:11
164917/372205
20 minutes ago