UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ти мені погрожуєш!? Мені все одно на бан, мені не все одно що ви людей обговорюйте на 10 тис підписників і смієтесь з них без їх згоди, і в неучасті у бесіді.
-
Може вас обох забанити, щоб ви тут не були жертвами булінгу жодного?
-
На работе Что то интересное, видимо, пропустил
-
Ти ж міг в неї спитати в лс, в чому проблема? Аня офігівает что вьі как шакальі кидаетесь на человека! Вьі вообще не знаете что случилось. И не фиг дергать человека. Вам нехер занятся сидите друг друга обговаривайте.
-
Привіт всім, підкажіть, будь ласка, до яких агенств звернутися для пошуку роботи?
-
Ане просто делать видимо нечего
-
www.youtube.com/watch?v=zBrkG3aeWCc
-
Я все еще не понял где буллинг в вопросе сняли с человека РО или нет
-
Підскажіть будь ласка товариство,на скільки реально зняти кімнату,не квартиру цілу в Калгарі в даний момент,так щоб мінімально тратити на житло?
-
Неее, это мое погоняло))
-
Норм, напомните, когда выходит, чтоб денег отложить?)
-
Доброго дня! Вибачте, можливо питання легке, та сама не можу розібратися, а варто заповнити правильно. Зараз заповнюю ніби заявки на субсидії Там наче зазначено, що якщо ми стали резидентами канади у 2023 (а це так і є) то нам треба ввести 2022 рік?Далі потрібно написати доходи, які ми отримали саме цей 2022 рік? рік коли ми були не в Канаді, а в іншій країні? Що саме треба враховувати? Ніби свою зарплату чи ще щось?
-
Всім привіт , шукаю людину з якою можна орендувати разом житло . Бюджет 1000 , центр міста ) Кому цікаво пишіть , будемо щось шукати разом )))
-
Шакалы, интересно, это оскорбление? @Levros96 как думаешь?
-
Так стоп Спросить в лс или нефиг дергать человека? Мы даже не тэгали её
-
О, хочу вернуться к теме, которую тут на прошлой неделе поднимали: про телефоны. Pixel 7 pro - огонь. Вчера взял.
-
Я не пишу в лс Думал она в чате писала
-
Реально
-
@Bogichsce в нас одразу з‘явилось чи потім?
-
Подивився Всі сайти з оренди квартир, в принципі вистачає пропозицій. Чи реально зняти щось з цих сайтів 2х бед з бюджетом 2-2.5, чи то все недійсні об'яви? Підскажіть ті, хто вже у місті,як шукали? Заздалегідь вдячний.
20 Jan 2023, 19:11
165161/372959
4 minutes ago