UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора,спільнота. Порадьте будь ласка україномовного ріелтора.Дуже потрібно.
-
Условия лизинга на телефон хорошие были:-)
-
Блендер та зволожувач, разом за 60Cad. Окремо по 35. Honeywell HWM845BC Soothing Comfort Warm Mist Humidifier, Black, with Essential Oil Cup, Auto Shut-off, Wide Tank Opening, Warm Visible Mist a.co/d/3Gsme9O Smoothie Blender, Syvio 600W Personal Blenders for Smoothies, Juice and Shakes, Mini Blender with 2 Speed Control, Bullet Blender with 2 BPA-Free 20Oz Sport Cups a.co/d/aAO8IuO
-
Доброго дня, мене зовут Єлизавета, 25 років. Нещодавно переїхали з чоловіком до Калгарі. Я за освітою бухгалтер. Рівень англійського b1-b2. Працювала у мережі супермаркетів Longos у Торонто 1 рік. Маю досвід продавця-консультанта, флориста, пекаря-кондитера та помічника на кухні. Дуже гарно зарекомендувала себе та отримала reference letter від роботодавця В Україні працювала бухгалтером на металургійному підприємстві, адміністратором у стоматології та менеджером у інтернет магазині. Я мотивована, енергійна, цілеспрямована. Комунікабельна, швидко знаходжу спільну мову з людьми. Готова старанно працювати, застосовувати свій минулий досвід, вчитися новому та розвиватися й далі на новому робочому місці. Наразі шукаю роботу, відкрита до будь-яких пропозицій. Якщо хтось може щось порекомендувати або підказати, буду дуже вдячна. Дякую заздалегідь.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хтось вже був в Vertigo theatre?Він вказаний в переліку закладів, які можна відвідати зі знижкою по Fair entry.Як купувати білети? Якщо онлайн, то там такої опції немає, щоб зі знижкою. Адреси кас, як на проїзний, немає. Підкажіть, якщо знаєте.
-
Что за кухня ? Сколько платят и на какой позиции ? Какой график ?
-
Daily fresh produce
-
Да в лом
-
herbalhealinginc. com пошукайте
-
Всім привіт ☺️ Шукаю роботу, англійська рівень А2 (але працюю над покращенням), також є водійське посвідчення, але поки що тренуюсь їздити по канадським правилам, то ж я ще не дуже впевнений поки водій🙈 В Україні працювала довгий час в сфері SMM, продажів та адміністративні роботи, по сумісництву я графічний дизайнер (хвилинка реклами) 😅 Можливо в когось на роботі шукають персонал, та й загалом працювати там де є свої люди трохи легше 😌 Буду дуже вдячна за допомогу або інформацію в особистих повідомленнях 🫶🏻🙏🏻 Всім хорошого вечора 🥰 п.с. на різні вакансії подаюсь, але так як відповіді чекати довго, то можливо вдасться знайти скоріше 🤍
-
Спасибо