UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В выдаче ворк пермита в аэропорту
-
Малина сладкая?
-
В визе или выдаче ворк пермита в аэропорту?
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка чи покриває страховка чисту зубів собакам/котам? Та чи покриє страховка операцію по видаленню катаракти собачці? Дякую
-
Скажите пожалуйста, вы когда прилетели? А то сегодня читал, что отказали в визе..
-
Available for adoption in Calgary
-
Ну наверное были какие-то основания для этого. Просто так ничего не бывает. Нужно связаться с ircc и узнать причину.
-
PaVlo Один нашелся тут )
-
Привіт. Хто знає, чи при перельоті з Канади назад до Польщі через Ірландію можуть бути якісь проблеми?
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Так, можуть бути проблеми, якщо ви погано заховали труп. Поліція вас вичислить і заявить у розшук. В Ірландії вас можуть піймати. В інших випадках проблем не буде. Летіть спокійно.
-
Розглядаю роботу внутрянщиком( шпаклевка, малярка) в приватних домах и квартирах, маю досвід в Європі 4 роки
-
Привіт хто зі Львова їде в Канаду у вересні будь ласка в пп
-
Як приклад базової я кидала раніше скріни.
-
Залежить від вибраного вами тарифу. У базовому - не покриває чистку.
-
Що до операції на оці- не підскажу. Тут вам буде потрібно спілкуватися зі страховою
-
-
І мені напиши, будь ласка
-
Можна і мені будь ласка. Буду вдячна.
20 Jan 2023, 19:11
165396/371892
less than a minute ago