UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І мені напиши, будь ласка
-
Можна і мені будь ласка. Буду вдячна.
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
С кислинкой, а помидоры - фристон по 0,99 лб.
-
Условия ничего не говорят про ПР. Говорят про резидента. Так что отказывают или по некомпетентности или не знаю
-
Дважды опробовали казан, рецепты произвольные, но вкусно… Думаю, на сентябрьских шашлыках будет что-нибудь эдакое!😁
-
Доброго дня. Тільки закінчив бакалаврат у Словаччині, планую переїхати у Канаду. Що треба зробити тут, у Словаччині, щоб по приїзду у Канаду мій диплом признали або підтвердили?
-
Я уже узнал , что хотел , спасибо )
-
у кого был опыт дякую ))
-
визы нет ирландской
-
из Польши в Калгери проблем не будет
-
люди подскажите если через Дублин лететь
-
Дякую я просто мелкому купляю квіток з Польщі ранайр до дубліна А там до Калгері.. Просто хвилююся він ще не літав )) а там термінал один і той самий???
-
Ні проблем не буде. Не потрібно візи . Спокійно купляєте білети.
-
Где он там метро нашел
-
Дякую ладно розберемося)))
-
Аеропорт в Дублін дуже і дуже великий. Мій чоловік летів Калгарі -Дублін- Краків то в самому аеропорт їхав на метро щоб зробити пересадку.
-
Краще не додавати supplementary card, а робити окрему. Тоді у вас буде свій ліміт, своя кредитна історія
-
Йой на тролейбусі. Я з просоння 🤦♀ написала. Дякую за виправлення.
20 Jan 2023, 19:11
165414/371955
15 minutes ago