UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста, сколько вы ждали ответа с момента отправления заявки на бенефиты?
-
Куплю фрейм під матрас розмір Queen
-
Що це означає? Допоможіть розібратись🙏
-
Теж саме скинула, а вони мені пишуть
-
Так само як і на їх сайті воно виглядає
-
Доброго дня Може хтось теж мав таку проблему Я намагаюсь через сайт апостиль юа зробити документи для вес, все їм скинула.
-
Winners
-
А кому вы пишите емейл? Цифровой центр в Украине только Украинские дипломы делает. Польский напрямую через ВЕС загрузить нужно и запросить транскрипт в университете отправить напрямую в ВЕС…
-
В наявності є 3 воблери Hickory SR. Привезені з України так як тут їх нема. Ціна 20$ за штуку. Кого цікавить пишіть.
-
Да, тоже сначала не поняла зачем делать через украинский центр, если диплом польский...
-
If an individual, who, as a matter of fact, is considered not a resident of Canada, sojourns in Canada for 183 days or more in a calendar year, the individual is deemed to be resident in Canada for that entire year.
-
И даже не резидент, кто не является резидентом но прожил в Канаде больше 183 дня - резидент
-
Никто с завтрашнего дня на WoW Classic Hardcore ворваться не хочет?:-) С перманентной смертью..
-
Эм. Worker - резидент Student - резидент Все по куает независимо от воркперита но с банк акк и син - резиденты
-
З Британською візою
-
Доброго всім дня, Напишіть будь ласка, хто знає на 100%, через Лондон можна українцям летіти?
-
З канадською не має можливості?
-
Доброго дня! У звʼязку з переїздом, з першого вересня перездається двобедрумна квартира. Контракт до 04 липня 2024 року. Lynnwood, SE 1665 дол/міс. За додатковою інформацією звертайтесь в приватні повідомлення, або по телефону 5879737203
-
Всім привіт. Ми тільки приїхали, шукаю місце де видають дітям та жінкам допомогу. Мені сказали десь біля Української церкви є ще якась де можна брати памперси. Не підкажете?
-
Доброго дня ! Підкажіть що робити? У доньки болить око! вже декілька днів! Ми тиждень тому прилетіли. Я записала іі на медогляд який потрібно пройти після прильоту, можливо там лікар подивиться ?
20 Jan 2023, 19:11
165446/373244
2 minutes ago