UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
2300?
-
Продаю велосипед TREK DOMANE AL 5 56 розмір, накатав ~600км. Ціна 2300$. В ціну входить станок/тренажер
-
Ймовірно, люди не знають, що можна відмовлятися від деяких продуктів 🤷
-
Дуже рекомендую придбати телефон в цієї пані! Вона дуже допомогла мені із вибором та покупкою телефона, шаленою знижкою. Я навіть отримала кілька подарунків від компанії.
-
Это в который раз они его уже переносят? 🤔
-
Вот и нахрена было в донейшн центр тогда ходить, если потом раздавать
-
Амазон не варіант бо треба на вже
-
Хтось знає де можна купити ущільнювач для лампи типу H1?
-
Друзі! Знаю, що багато з вас шукають роботу. Ресторан, де я працюю — Earls Calgary Tin Palace (4 St SW #2401, Calgary, AB T2S 1X5) — шукає людей на кухню та офіціантів. Коли: August 29th, 30th Час: 9am-11am and 2pm-5pm Від вас: зареєструватись за посиланням нижче, взяти резюме та прийти особисто у вказаний день та час. Шеф буде готовий поспілкуватись з кожним саме у середу. Вказуйте моє імʼя Oleksandr при онлайн регістрації та вже на місці в анкеті, щоб менеджмент розумів, що це українці від мене (наче зроблять пріоритет) app.brazenconnect.com/a/earls-restaurants-ltd/e/9bKxe Місце роботи можу рекомендувати - колектив супер. Графік та ЗП, кількість годин — дізнавайтесь на співбесіді.
-
Добрий день. Хто потребує , віддамо сухі сніданки, консервовані супи, арахісова паста . Забирати все разом. Локація Downtown Kerby Station
-
Тундра уже не та, особенно после добавления объёмных снарядов
-
Отдам бесплатно. Забирать в Макензи.
-
И вот опять...
-
City Hall, біля муніципальної будівлі
-
Скажіть будь ласка,де будуть завтра відбуватися події до дня Незалежності України в Калгарі 🙏?
-
11150 38 St SE, Calgary, AB T2C 2Z6 Работа для мужчин. Production worker. Full time. 40h/week Предриятие по производству вентиляционных систем. Идет набор. Старт 18$. Можно приехать лично и передать резюме на рецепшн. Можно резюме на адресс: kfraser@eccomfg.com Добавите приписку по рекомендации от Serhii, рассмотрят быстрее.
-
Потрібно доволі багато людей
-
Тут шукають електриків зі стажем та без
-
Electricians Wanted - Calgary, AB - Indeed.com ca.indeed.com/viewjob?jk=092e603efe2dd77f
-
Здравствуйте, Поделитесь опытом, ведет ли кто-то самостоятельно финансы своей фирмы и подает налоги в CRA? Буду благодарна, если напишите в ЛС и поделитесь опытом ☺️
20 Jan 2023, 19:11
165715/375355
12 minutes ago