UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
з власного досвіду рекомендую не звертатись до українців)) вони три шкури деруть на своїх) або хоча б як альтернативу спробувати і до інших звернутись я наче робив онлайн страховку і ні до кого не звертався
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка де в Калгарі знаходиться страхова з українськомовним персоналом. Потрібно зробити страховку на квартиру
-
Понял, sorry
-
Чекнул канал , перечитал и переварил фамилии
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️Пригожин жив Об этом сообщил Владлен Татарский непосредственно с места событий. «Ребята, прямо сейчас вместе с Дашей Дугиной находимся в аэропорту Адово и уже наблюдаем приземление бизнес-джета Евгения Викторовича. Всё под контролем!», - заявляет военкор. (с) VkuZ
-
Уже федеральные каналы подтверждают гибель.
-
27 серпня буде день кіно в Cineplex квитки по 4 бакса
-
Локація Канада, Калгарі. Привіт всім шукаю людей для заселення бажано сімейна пара, проживаю на 14 авеню, сам їду до Європи квартира 1 камната і зал 5 хв пішком до центри, сам їду до Європи, оплата на місяць 1450 доларів + 18 страховка, електрика також оплачується я маю підземну парковку, вона коштує 100$ але можна буде відмовитись, кому цікаво відпішіть мені в дірект, всім гарного дня.
-
Простіше за все подзвонити в енмакс і спитати, вони там дуже нормальні в саппорті
-
Спасибо ✨ Пригодится 😁
-
Можна перенести на іншу адресу, напевно. Або просто кансельнути і заключити новий договір
-
Можно менять тариф обычно в любой момент ( не емакс, но я онлайн могу поменять хоть сейчас )
-
А если переезжаешь на другое жилье через год, а тут на пять лет?
-
Якщо це енмакс, можна завжди перезаключити, коли буде більш вигідний тариф. А так, фіксуєш сьогодняшній на 5 років. Вони тіки ростуть. У мене 5с за кіловат, а зараз скільки там -12 вже?
-
Electricity 5 yrs fixed none
-
Доброго дня, продам ліжко розміру Queen. Ціна 150, можлива доставка. За деталями будь ласка в приват.
-
Оооо, я его использовала полгода назад последний раз Как вариант, поищите здесь по чату, может еще осталось что-то, или документ в виде файла
-
На Брентвуді. Побачимось)
-
Якому?
-
Ми завтра на 8 в садочку будемо
20 Jan 2023, 19:11
165762/372274
2 minutes ago