UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Були сьогодні там. З вересня у Мішки буде новий друг) Ирина
-
Але цікаво чи іхав хтось без цього листа і чи видали їм на кордоні без цього листа воркперміт
-
А, ну якщо ще розглядають, то чекайте. Іншого виходу я не знаю
-
А куда ж мы без тебя!😁 Ник говорил, что в сентябре хочет провести!❤️
-
Перевіряли. Власне задзвонили в ircc сказали що ще розглядають. Візу апрувнули і вклеїли а воркперміт ще розглядають :/ дивні дива
-
Это вопрос к Никите, тк казан и печка - его подарок отцу🙂
-
Перевірте анкету
-
Нє, не забули :/
-
Може хтось відповість хто їхав нещодавно без цього листка і як склалась ситуація)
-
Цікаво, бо я отримала візу і лист в березні минулого року. А чоловік ось тільки місяць тому отримав візу і нічого більше
-
Ну я ще коли на початку програми їхала, то не було цих листків. То може на кордоні вам видадуть, просто довше чекати будете
-
А навіщо перераховувати? Можна ж просто розраховуватися польською.
-
Big box, treehouse, kidz n go, sky castle, flying squirrel - можна обирати в залежності від віку та інтересів дитини
-
Ось на це і розраховую :) може є кейси
-
Мабуть , було пробне заняття? Сподіваюсь , що не пожалкуєте, вихователі там дуже добрі, відкриті, веселі, чемні і все на позітіві . Вчора проводжали старших діток до школи, було весело, малий прийшов задоволений дуже і ще із подарунком!😁
-
Дякую
-
Вітаю) Можливо хтось користувався місцевим сервісом перевезенням меблів (необхідно перевезти диван), може хтось підказати бюджетний варіант?) Дякую)
-
Доброго дня, в гарному стані працює добре,користувався недовго,стоїть непотрібна,віддам за 50$ кого цікавить пишіть
-
Поспілкувались з приводу дитсадка, Мартюха трошки погрався з Мішею та ми поїхали
-
Усім привіт, підкажіть не дорогий зал для кросфіту
20 Jan 2023, 19:11
165886/372553
17 minutes ago