UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Резидентство воно і є резидентство, це фактичний економічний зв’язок з місцем проживання. І так визначити статус резидент:не резидент вадливо для сплати податку. Сам статус може бути як тимчасовий (куает) так і постійний (пр, громадянство сюди ж). Можна перевірити визначення Канадою первісний та вторинна зв’язків для резидентства. Але всі хто з ворк перміт куает тимчасові резиденти та мають сплачувати податок, так що однозначно резиденти.
-
КУПЛЮ 1. дитяче (7+) ліжко 2. комод білий 3. кітчен стол і стільці 4. диван
-
-
Яка ціна і як називається вулиця скажіть будь ласка ?
-
Всім привіт Шукаю кімнату ближче до даунтауну або близько станції метро . До 900$ з усім. Або ж можливо хтось шукає до себе на підсилення. Дітей не маю.Шкідливих звичок і тварин теж
-
Шановні, порадьте будь ласка як купити машину без кредит скору та внеску? Так можна? Потрібно авто на работу їздити
-
Друзі! Знаю, що багато з вас шукають роботу. Ресторан, де я працюю — Earls Calgary Tin Palace (4 St SW #2401, Calgary, AB T2S 1X5) — шукає людей на кухню та офіціантів. Коли: August 29th, 30th Час: 9am-11am and 2pm-5pm Від вас: зареєструватись за посиланням нижче, взяти резюме та прийти особисто у вказаний день та час. Шеф буде готовий поспілкуватись з кожним саме у середу. Вказуйте моє імʼя Oleksandr при онлайн регістрації та вже на місці в анкеті, щоб менеджмент розумів, що це українці від мене (наче зроблять пріоритет) app.brazenconnect.com/a/earls-restaurants-ltd/e/9bKxe Місце роботи можу рекомендувати - колектив супер. Графік та ЗП, кількість годин — дізнавайтесь на співбесіді.
-